من. داشتم تو اتاق درس میخوندم بعد دث تا داداشم همونجا بودن صدا گوشی رو هم بلند کرد بودن اعصابم خورد مامان هم اومد اونجا نشتست گفتم چیه میزم تو راهرو میایین همونجا میرم تو اتاق میایین اونجا گفت کسی بخاد درس بخونه هرجور شده میخونه من خدم تو خانواده با اونقد بچه درس خوندم قبول شدم گفتم خب زمان شما کنکور فرق داشت فلان گفت توام بچسب ب این حرف با قهر بلند شدم اومپم تو راهرو گفت وای ببین چقد مرده برای ی کنکور انگاری چی پختن براش بعد ده دقیقه گفت نگاه خالت اون کارو بام کرد قبلم شکست از خداخواستم قبول نشه ببین ب هر دری زد قبول نشد دلم منو امشب شکستی و فلان
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هرروز بلافاصله بعد بیدار شدن و شستن دست و روت اسپند دود کن و نوزده بار بگو بسم الله الرحمن الرحیم پنج تا صلوات هفتا لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم به طرز باور نکردنی عزیز میشی و دیگه دعوا و زخم زبونا تمومه بعدشم بچسب به هدفت
ببین من خودم تجربه دارم و انقدر گریه میکردم یعنی واقعا بعضی وقتا حرفایی میزنن که ادم بدجور دلش میشکنه الام بعد چهارسال فهمیدم دست خودش نبوده اینا همش انرژی منفی و حسادت و ... هست که سرت اوار میشه تا نتونی ادامه بدی توهم هرروز پر قدرت و پرو تر از قبل ادامه بده و اونکاری که گفتم بکن و سعی کن یه گوشت در باشه یع گوشت دروازه تااااا بشی همون خانم موفقی که توی رویاهاته