2777
2789
عنوان

😭😭😭😭

728 بازدید | 42 پست

سلاام بازم بی بی چک منفی 😭شد ۳ سالو ۱۱ ماه انقدر خستم نفسم تنگ شد اصلا نمیدونم حالمو چطور توصیف کنم نذر کرده بودم به شهید نوید صفری ۳ روز دیگه چله تموم میشه گفته بود که هر کی ۴۰ روز زیارت عاشورا بخونه سعی میکنم حاجتشو بگیرم پس کو چی شد دارم داغون میشم قلبم انگار سیاه شده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیززززم الهی بگردم برای دلت واقعا سخته من خودم بعد پنج سال انتظار رفتم برای آی وی اف تو مراحله اولیش فهمیدم باردارم 🥺 معجزه شد برام الان ۲۲ هفتمه ایشالا خدا مثل من سوپرایزت کنه

منم سه سال درمان داشتم و تو این سه سال دو تا سقط داشتم که کلی عقبم انداخت😢 روزی که داروهام تموم شد دیگه نخوردم و گفتم خدا خاست میده نخاست صلاحم نبوده چون استرس نداشتم همون ماه باردار شدم 

آی وی اف نمیکنی؟ 

منم سه سال درمان داشتم و تو این سه سال دو تا سقط داشتم که کلی عقبم انداخت😢 روزی که داروهام تموم شد ...

به شوهرم هر چی میگم میگه بعد عید اصلا ناراحتی شو بروز ننیده حرف نمیزنه بیشتر قلبم سیاه میشه😭😭

الهی سخته انشالله درست میشه صبر کن خدا همه چیزو به وقتش میده یه نماز بلدم خیلیا شنیدم از فامیلامون ح ...

آره عزیزم بگو همه راهو رفتم اینم روش نماز کن فیکن هستش؟ واسه حصرت ابوالفضل اونم خوندم ولی حاجت نداد

عزیززززم الهی بگردم برای دلت واقعا سخته من خودم بعد پنج سال انتظار رفتم برای آی وی اف تو مراحله اولی ...

خدا برات حفظش کنه عزیزم برا منم دعا کن اصلا نمیدونم چی بگم ولی انگار قلبم داره گریه میکنه بقرآن مجید

به شوهرم هر چی میگم میگه بعد عید اصلا ناراحتی شو بروز ننیده حرف نمیزنه بیشتر قلبم سیاه میشه😭😭

بگو الان اقدام کنیم تا بعداز عید طول میکشه پروسه اش یکی دو روز نیست که

نگو بهش بریم انجام بدیم وقت بگیر اقدامات اولیه اش رو انجام بده بگو بریم ببینیم چیه شرایطش تو عمل انجام شده قرار بگیره و ادامه بده