2777
2789
عنوان

😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 42 پست
بگو الان اقدام کنیم تا بعداز عید طول میکشه پروسه اش یکی دو روز نیست کهنگو بهش بریم انجام بدیم وقت بگ ...

این یه چیزی یه خواهر فقط خدا سر در میاره حرف حرف خودشه بعدشم ما شهرستانیم اگه بخوام برم مرکز ۲ ساعت فاصله داره اردبیل هستش اون مرکز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این یه چیزی یه خواهر فقط خدا سر در میاره حرف حرف خودشه بعدشم ما شهرستانیم اگه بخوام برم مرکز ۲ ساعت ...

باهاش منطقی و با آرامش صحبت کن

بگو خسته شدم بگو دین و ایمونم رو دارم از دست میدم گناهش میوفته پای تو ، حرف حدیث بقییه اذیتم میکنه 

باهاش زیاد حرف بزن بگو آی وی اف هم امکان داره طول بکشه هرچه زودتر باشه بهتره

آره عزیزم بگو همه راهو رفتم اینم روش نماز کن فیکن هستش؟ واسه حصرت ابوالفضل اونم خوندم ولی حاجت نداد

حتما حکمتی داره و شما نمیدونی بعد که درست میشی میگی عه خوبه اون موقع نشدا  توکل به خدا

میگن ردخور نداره

امام رضا گفته : یه نماز دورکعتی رکعت اول حمد بعد آیت الکرسی رکعت دوم حمد و بعد سوره قدر . آخرش هم نمو شد نمازت مث شب های قدر همون احیا قرآن رو سر اسم ائمه رو بگو ۱۰ بار هر کدوم 

سوره یس ۴۰ روز بخون من خودم برا قبولیم دارم میخوام هر روز ( الان خیلییی بیشتر از ۴۰ تا شده) امیدوارم هر چی صلاحه بشه

بعد هر نماز زیارت عاشورا خیلی مجربه اینم بازم خودم میخونم 

ایشالا به خواسته ات برسی فکر و ذکرت آروم شه سخته خیلی 

باهاش منطقی و با آرامش صحبت کنبگو خسته شدم بگو دین و ایمونم رو دارم از دست میدم گناهش میوفته پای تو ...

آره باید تو یه شرایط بهتر حرف بزنم ببینم میشه رامش کرد ولی خندم میگیره چون همه این حرفارو زدم میدونی چیه فقط با لبخند میگه ولش کن یه چشمو ابروشم بالا میندازه😂این بی شرف 😅😁منو خسته کرد از لحاظ مالی هم مشکل نداره ها فقط به باند ماشینمون ۵۰ میلیون پول داده ولی نمیدونم چرا نمیره خودشم الان یک ساعت بی بی چکو با چراغ گوشیش نگاه کرده خودش خیلی امید داشت نشد ولی حالا ماه قبلم ای یو ای کردیم اونم نشد

پس یکم مشکلش جدیه اینطوری باردار نمیشی کهاردبیل کدوم دکتر میری اگر بخای من دکتر خوب میشناسم

والله منو دکترم پیش فرانک جلیلوند فرستاد تو مرکز ناباروری آراد دوست دارم مستقیم برم کاشت دیگه از دارو قرص خسته شدم

حتما حکمتی داره و شما نمیدونی بعد که درست میشی میگی عه خوبه اون موقع نشدا توکل به خدامیگن ردخور ندا ...

دستت درد نکنه عزیزم این حرفت که گفتی حتما حکمتی داره قلبم آروم شد انشالله موفق بشی عزیزم چشم میخونم انشالله هممون حاجت روا بشیم والله وقتی میگن حتما صلاح نیست میترسم میگم نکنه میخوام طلاق بگیرم اونجور میگن😭