2777
2789
عنوان

😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 42 پست
خودت کدوم شهری مشگین؟ شوهرت چرا درمان نمیکنه خودشو

آره از کجا متوجه شدی😂 مشگینم شوهرم واریکسیل داشت عملم کرد بیچاره ۶ ماه بکوب دارو خورد وضعیتش بیشتر از این تغییر نکرد کاشت مناسبه حالا اگر خدا بخواد

آره باید تو یه شرایط بهتر حرف بزنم ببینم میشه رامش کرد ولی خندم میگیره چون همه این حرفارو زدم میدونی ...

راضی میشه پس تلاش کن😄 

فقط چون مشکل از خودشه یکم غرور مردونه‌ی مسخره اش نمیزاره ساده قبول کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دستت درد نکنه عزیزم این حرفت که گفتی حتما حکمتی داره قلبم آروم شد انشالله موفق بشی عزیزم چشم میخونم ...

عزیزی ممنونم

نه بابا نگران نباش 

اول اینکه کسی که یه نفرو دوست داشته باشه واقعی تا آخرش هست چه با مشکل مثلا بچه دار نشدن ( هر چند شما مشکلی نداری ایشالا خدا الان زمانش رو صلاح نمیدونه ) چه بدون مشکل 

دوم اینکه خیلیا بودن که چندین سال بچه دار نشدن حتی پیر شدن آخرش خدا در رحمت رو براشون باز کرد . از خدا بخوای همه چی ممکنه همه چیییی 

راضی میشه پس تلاش کن😄 فقط چون مشکل از خودشه یکم غرور مردونه‌ی مسخره اش نمیزاره ساده قبول کنه

اره راست میگی تاحالا به اونجاش فکر نکرده بودما😂 حتما بازم حرف میزنم ببینم راضی میشه

عزیزم سلام خوبی؟

اشکال نداره ناراحت نشو از سقط که خیلی بهتره بی بی چک منفی

فقط دلیل تاخیرای پریودت چیه پس؟

تنبلیتو رفع کن حتما علاوه بر مشکل همسرت

برام صلوات میفرستید منم به زودی مادر بشم؟خداخیرتون بده🌸🌸🌸💖

عزیزم سلام خوبی؟اشکال نداره ناراحت نشو از سقط که خیلی بهتره بی بی چک منفیفقط دلیل تاخیرای پریودت چیه ...

سلام عزیزم آره الان بهترم خیلی ضدحاله آره بازم خداروشکر به اونجا نرسید PCO هستم واسه همون عزیزم

سلام عزیزم آره الان بهترم خیلی ضدحاله آره بازم خداروشکر به اونجا نرسید PCO هستم واسه همون عزیزم

PCO رو درمان کن اصلاح سبک زندگی درمانشه

شوهرتم درمان کنه 

انشالله در وقتش صاحب بچه هم میشی 

برام صلوات میفرستید منم به زودی مادر بشم؟خداخیرتون بده🌸🌸🌸💖

سلام عزیزم نظرت درمورد دکترجلیلوند چیه؟ میتونی بگی کارش چطوره محیط مطبش ؟ چند وقته زیرنظرشی؟ چیکاراکردی؟ دونه دونه مریض ویزیت میکنه یا گروهی😁

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥
سلام عزیزم نظرت درمورد دکترجلیلوند چیه؟ میتونی بگی کارش چطوره محیط مطبش ؟ چند وقته زیرنظرشی؟ چیکاراک ...

سلام عزیزم نظری ندارم چون من تمام مراحلو پیش دکتر خودم انجام دادم فقط برا انتقال فرستادن پیش خانم دکتر و نتونست بیاد بالا منو برد پیش مریض های آی وی افی انتقال داد فضای مرکزم خوب و آرامش بخش بود کادر درمان تا اونجایی که من برخورد داشتم خوب بودن مرکز آراد