سلاام بازم بی بی چک منفی 😭شد ۳ سالو ۱۱ ماه انقدر خستم نفسم تنگ شد اصلا نمیدونم حالمو چطور توصیف کنم نذر کرده بودم به شهید نوید صفری ۳ روز دیگه چله تموم میشه گفته بود که هر کی ۴۰ روز زیارت عاشورا بخونه سعی میکنم حاجتشو بگیرم پس کو چی شد دارم داغون میشم قلبم انگار سیاه شده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دستت درد نکنه عزیزم این حرفت که گفتی حتما حکمتی داره قلبم آروم شد انشالله موفق بشی عزیزم چشم میخونم ...
عزیزی ممنونم
نه بابا نگران نباش
اول اینکه کسی که یه نفرو دوست داشته باشه واقعی تا آخرش هست چه با مشکل مثلا بچه دار نشدن ( هر چند شما مشکلی نداری ایشالا خدا الان زمانش رو صلاح نمیدونه ) چه بدون مشکل
دوم اینکه خیلیا بودن که چندین سال بچه دار نشدن حتی پیر شدن آخرش خدا در رحمت رو براشون باز کرد . از خدا بخوای همه چی ممکنه همه چیییی
سلام عزیزم نظری ندارم چون من تمام مراحلو پیش دکتر خودم انجام دادم فقط برا انتقال فرستادن پیش خانم دکتر و نتونست بیاد بالا منو برد پیش مریض های آی وی افی انتقال داد فضای مرکزم خوب و آرامش بخش بود کادر درمان تا اونجایی که من برخورد داشتم خوب بودن مرکز آراد