2777
2789

دو ماه دیگه عروسی برادرشوهرمه بعد دیشب اومده میگه وای چه قدر سخته خونه درست کردن برای پسر، وای چه قدر خرجای عروسی بالاست  تازه از دست خرجای عروسی شما راحت شده بودیم باز این یکی شروع شد 

حالا جالبه تو خونه ساختن که به ما کمک نکرده بودن و تو تیکه هایی شوهرم باید میخرید یه قرون پول ندادن و حتی خرج عروسی رو هم ندادن 

و الان که دارن برای برادرشوهرم خونه درست می کنن تازه فهمیدن پسر داماد کردن چه قدر خرج داره 

و باز میاد یه جوری حرف میزنه که انگار تمام خرجای ما رو هم ایشون داده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو یبار جستی ملخک ....آخر بدستی ملخک  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اشکال نداره عزیزم به این فکر کن که شوهرت مستقله و با تلاشش یه زندگی ساخته و محتاج کسی نیست خیلی حس خ ...

اونکه من افتخار می کنم بدون کمک اینا به جایی رسیدیم 

برای کار نکرده اشون منت میزارن وای به حال اینکه کاری هم انجام میدادن 

اشکال نداره عزیزم به این فکر کن که شوهرت مستقله و با تلاشش یه زندگی ساخته و محتاج کسی نیست خیلی حس خ ...

نمیگم این جنبه غلطه نه درسته

اما به خاطر همین فشارها کلی پیر میشن  مثل شوهر من

و تازه خیلی موارد کار دارن فقط همون بزرگه رو می‌شناسن

تمام کارهاشون واسه یکی هست حمایت واسه بکی دیگه