2777
2789
عنوان

میخوام برم سایت همسر یابی اسم بنویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 103 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولن که ۲۷ سالگی، ۳۰ سالگی، ۳۵ سالگی و ... هیچ کدوم دیر نیست برای ازدواج.

دومن اینکه شما شاغلی، هویت اجتماعی داری، حیف نیست که به ازدواج به چشم هدف نگاه میکنی؟...

در زمان مناسب، برات اتفاق می افته عزیزم

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

من اسمم فرزانه هست؟

برنامه ی علم اسامی رو از بازار نصب کن

برو قسمت : بررسی ارتعاش اسم :

اسم به تنهایی ارتعاش و فرکانس نداره و با نام مادر ، و نان خانولدگی محاسبه میشه

روش اول اسم مستعار شخص و اسم مستعار مادرش

روش دوم اسم مستفار شخص و تام خانوادگی ( نام خانوادگی هر طور که نوشته میشود { آ حذفه } ( در این روش به جای نام مادر ، نام خانوادگی رو قرار میدیم )

مستعار یعنی هر طور که صدا میزنن

مثلا فرزانه صدای فرزانِ میده [ فرزان رو وارد کن ]

به شدت مخالفم با سایت همسر یابی

دعا نویس چیه😐😐

ولی هر قدمی که میخوای برداری قبلش کات کن

که خیانت نکنی

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

دختر قدر خودتو بدون و تمرکزتو بذار فعلا روی پول و استقلالت

همسن خواهرشوهر منی ، برای خودش به ماشین ۱ میلیارد و خورده ای خریده صفررر بدون خط و خش

افتاده به دور دور و پیدا کردن کیسای خوب 😅

پول که داشته باشی خود به خود از فکر ازدواج میای بیرون

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
برنامه ی علم اسامی رو از بازار نصب کن برو قسمت : بررسی ارتعاش اسم : اسم به تنهایی ارتعاش و فرکانس ند ...

حقیقت داره ؟

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
دوست من از این طریق ازدواج کرد اما یکبار درد دل کرد باهام و گفت هر موقع کدورتی پیش میاد،شوهرم طعنه م ...

و همینطور برعکس

پسر اگر خوب باشه خیلیا مشتاقن که باهاش ازدواج کنن

نیازی نیست بره تو سایت همسریابی که شااااید کسی قبولش کنه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️