2777
2789
عنوان

خواهرم دعوت کرده شوهرم میگه نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 41 پست
عزیززم الهیی ینی چی خب از تنهایی اذیت نمیشه حوصلش سرنمیره ؟شایدحساسع

نه اصلا انگار دوست دارن تنها باشن مادرشم همینه ما می خوایم یه روز بریم داستان ممکنه  باشه به شوهرم یواشکی بگه نیاید یا الان کارداریم خسته ایم . مثلا بعدا دوباره موقع دیگه بگیم بشه بریم یا خودش میگه صداتون میکنم و میگه بیاید . من تو این سال ها این جوری متوجه شدم . البته قبول هم دارما همه در بعضی شرایط ممکنه امادگی نداشته باشن ولی ما هم دیر به دیر میریم هر هفته نیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کمک کنه به همه خانوما 🥺 اداب معاشرت باید یاد بگیرن بعضی اقایون

ن ایشون اصن بلد نیست اصن ی اخم وزخمی میکنه زنش همش مینالید ازدست مهمون ک میخاست بیاد خونش این زنه استرس می‌گرفت شدید آقاهه اصن شعور نداره

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

انشالله حل میشه عزیزم هیچ کس مهم تر از خودت نیست تو لحظه مهمونی حتی ی لحظه فک نکن شوهر داری بهشم اصر ...

خیلی ممنونم از لطفت حرفات خیلی خوب بود منم محکم میشم . ☺️❤️😘عاشق عکس پروفایلت شدم☺️❤️💌ان شاالله برات همیشه سلامتی و خوشبختی باشه

🥺بنده خدا خدا بسازه براش . درکش می کنم

خودش رومیده اینا توسری خور شوهرومادرشوهرن عزیزم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف