2777
2789
عنوان

خواهرم دعوت کرده شوهرم میگه نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه باور کن. بعد چند وقت که یکی میگه داستان داریم تازه خودشون که ما گفتیم اهل رفت و امد و دید و بازدی ...

از اول اینطوری بودن شوهرت؟

شایدچون خودشون رفت وآمدندارن ب شما حسودی میکنه 

اخلاقش اینه خب . عادت کن به مهمونی رفتن بدون شوهرت . اینقدر عادی رفتار کن که فکر نکنه نیومدنش خیلی چ ...

اره اخلاقشه متاسفانه.باید واقعا عادی رفتار کرد ....که بد تر نکنه . تشکر🌷🙂

خیلی ممنونم بهترین کارو کردی منم همین کارو میکنم❤️🙂ما زن ها میتونیم قهرمان باشیم💪🏻💪🏻💪🏻

انشالله حل میشه عزیزم هیچ کس مهم تر از خودت نیست تو لحظه مهمونی حتی ی لحظه فک نکن شوهر داری بهشم اصرار نکن اگه گفت نمیام بگو هر جور راحتی زورت نمیکنم بگو بخند اگه زنگ زد گفت زود بیا نمیدونم فلان خیلی راحت بگو‌مهمونی تموم نشده نمیتونم اگه نگرانی بیا اینجا تموم شد باهم میریم بدون هیچ بحثی همیشه که نباید حرف اونا باشه ببین نهایتش دعواس دیگه بالاتر از این نیست که اونم چون اخلاقش لینطوره شاید بیادم باز دعوا کنه پس نترس قوی باش❤😘

خواهش میکنم منم اینطوری شوهرم آدم کردماصرار التماس میکردم با مامانم قهر نکن خوب باش و ....الان تنها ...

چخوب که درست شده شرایطتون 🙂ولی چه جالب یعنی ازدواج کرده بودی ولی چون مامانتون مخالف بودن با مامان زندگی میکردی؟☺️

چخوب که درست شده شرایطتون 🙂ولی چه جالب یعنی ازدواج کرده بودی ولی چون مامانتون مخالف بودن با مامان ز ...

پدر مادرم طلاق گرفتن با مادرم زندگی میکردم اره

ولی امضا ازدواج پدرم داد سر همون قهر بود باهام

از اول اینطوری بودن شوهرت؟شایدچون خودشون رفت وآمدندارن ب شما حسودی میکنه

بله از اول این طوری بود اولین مهمونی اولین پاگشا من در اثر اینکه حاضر شدم نشستم و گفت حاضر شدی من نمیام و شروع کرد دعوا و داد و بیداد و در و کوبید من بیست ساله ترسیدم انتظار نداشتم صدای در کماد هم بد بود چند روز بعد دچار دو بینی شدم و تشخیص ام اس و ......😓بازم خدا رو شکر الان خوبم 

بله از اول این طوری بود اولین مهمونی اولین پاگشا من در اثر اینکه حاضر شدم نشستم و گفت حاضر شدی من نم ...

عزیززم الهیی ینی چی خب از تنهایی اذیت نمیشه حوصلش سرنمیره ؟شایدحساسع

تنها برو اصلا بهش اصرار نکن . برو یه غذای خیلی ساده هم براش بذار شب هم مثل بقیه برو خونه ولی برای مر ...

ممنونم فردا تنها میرم غذاشم میزارم ان شاالله مشکلی پیش نیاد 😅☺️❤️

نه بعضی شوهرا حوصلشون نمکنه شوهر منم انجوریهمنم خیلی دلم نمخواد شوهرم به خانوادم رف و اماد کنهبرا من ...

اره برا من که یه موقع ممکنه اطرافیان همسرم چیزی بگه ناراحت شن البته الان پخته تر شده ولی قدیم همین طور بود .

یه دوستی داشتم دوست ک ن دشمن ی شوهر داره اسی من کلی میگم ب همسرشما ندارم همسرش فوق العاده نفهمه مهمو ...

خدا کمک کنه به همه خانوما 🥺 اداب معاشرت باید یاد بگیرن بعضی اقایون 

پدر مادرم طلاق گرفتن با مادرم زندگی میکردم ارهولی امضا ازدواج پدرم داد سر همون قهر بود باهام

🙂🌷ان شاالله همیشه سلامت و خوشبخت باشی عزیزم .ایام میگذره،ان شاالله به خوشی سپری کنی برای منم دعا کن 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 54 دقیقه پیش
2791
2779
2792