2777
2789
عنوان

اولین باری که دست همسرتون گرفنید

734 بازدید | 40 پست

چه حسی داشتید ؟؟؟؟؟؟ 

ما چند ماهی هست عقد کردیم 

اولین بار که دستمو گرفت هم خجالت میکشیدم و کف دستم عرق کرده بود هم کیلو کیلو قند تو دلم آب میشد 😍 

شما اولین بار چه حسی داشتید ؟؟؟ 

پ ن : هدف این تاپیک یادآوری روزای خوبیه  که با همسرتون داشتید ❤️

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

حس خووووب 

درد دستاس مین قلبوم🥹

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین بار که دیدیش یه حالت قلقلک یا کشش توی شکمت حس نکردی ؟اخرین تاپبکمم همینه 

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

وای خیلیییی حس شیرینی بود  ووقعا خجالت میکشیدم و ذوق زده  دستمو گرفت و بوسید 😍😍به خدا هنوزم همینجورم خیلی حس خوبیه خیلییی😍😍😍😍

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍