2777
2789
عنوان

اولین باری که دست همسرتون گرفنید

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای من ازخجالت و استرس فشارم افتادع بود دستام مث دست میت یخخخخ بود دستمو گرفت گف خوبی چقد یخ زدی اون دست دیگشم گذاش رو دستم ک گرم بشه

دلم یه تصادف شدید میخواد مثلا سرم بخوره جایی دیگ هییییچی از گذشته یادم نیاد همین برام کافیه

وای خیلیییی حس شیرینی بود ووقعا خجالت میکشیدم و ذوق زده دستمو گرفت و بوسید 😍😍به خدا هنوزم همینجو ...

باید چه واکنشی نشون بدن خانوما وقتی طرفش اینکارو میکنه.من بلد نیستم :( 

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

حس عجیبی بود عشق ترس تعجب همش برای من حس جدیدی بود ی تجربه  تازه بود اما هنوزم وقتی منو میبوسه یا محکم بغلم میکنه حسم مثله همون روزه اوله هنوزم قلبم پر میشه از عشق و محبت و مثه ی بچه میشم 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

اولین بار که دیدیش یه حالت قلقلک یا کشش توی شکمت حس نکردی ؟اخرین تاپبکمم همینه

والا چندین سال متوالی میدیدمش 

چون همسایمون یود 

اولین بار که بعلم کرد همچین حسی بهم دست داد

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
والا چندین سال متوالی میدیدمش چون همسایمون یود اولین بار که بعلم کرد همچین حسی بهم دست داد

اخه ینفر میگفت کسایی که زنو شوهر قراره بشن همچین چیزی حس میکنن.من گفتم شاید ادم با دوس پسر سابقشم چنین چیزیو حس کرده  و خواستم بیشتر بپرسم 😅

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
اخه ینفر میگفت کسایی که زنو شوهر قراره بشن همچین چیزی حس میکنن.من گفتم شاید ادم با دوس پسر سابقشم چن ...

نه بابا فک نکنم ربطی داشته باشه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️