2777
2789
عنوان

جهيزيه

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 82 پست
چرا گیر بده؟؟؟

عزیزم بری بانه وسیله زیاد بگیری پلیس راه گیر میده ک چرا اینهمه وسیله گرفتی،،ولی اگه سند ازدواجت پیشت باشه و بگی وسیله ی جهیییزیس هیییچی نمیگن

چوخ محبت تز آیریلیق گتریر....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ایشالله به سلامتی بری سر زندگیت و همسرتم خوب بشه 

مرسي عزيزم بابت دعاي خوبت.شما هم همينطور مهربون❤️

يه صلوات بفرستين برا شفاي همه ي بيمار ها 😞🙏🏻

من انقدر دیدم دور و برم سر و ته جهیزیش ۳۰ تومنم نیست میاد میگه جهازم ۱۰۰ تومن شده و... استارتر جان با نصف این پولم میتونی بهترین جهیزیه رو بخری به این آمارای نجومی نگاه نکن

عزیزم میتونی بخری،اما  نسبت  به پول و متراژ خونه ات خرید کن ،یخچال دو تومنی سه تومنی داریم ،ساید بیست میلیونی هم داریم،بستگی داره چی بخوای??

،خیلی از وسایل برقی سالی یه بارم مصرف نمیشه،اول بشین یه لیست از مهمترین وسایل تا  وسایلی که کمتر نیاز داری بنویس  و حدود قیمتی که میخوای هزینه کنی ب ،بعدم یه روز دو روز برو بازار ببین تو اون مقداری که شما پول داری چه مارکی میشه خرید،بانه هم هست دیگه معرف حضور همه عزیزان هست

هر چیز خرابی درست میشه ، جز ذات خراب!!
دختر همسایمون عروسی کرد خدا شاهده سرویس چوبش ۴۰ میلیون گرفته بود.منبت کاری بود و کاره دست .همه قیمت ...

از بس پولش سره رفته... خخخ... من اگرم داشته باشم هیچوقت اینقدر ب ا سرویس خواب نمیدم.هرگزززززززز..

پول رو تو تفریح خرج میکنم... و کمک به نیازمند(ریانباشه)

دوستان من سرویس چوووبمو کامل بگیرم از شهرک ولیعصر چقد درمیاد واااسم ی چیز اشغالم نمیخوام،خیلی گرونم ...

از شهرك وليعصر نخر،،برو چهاردونگه از توليديش بخر خيلي زيره قيمته،،ما مبلامونو از نمايندگي مبل ايرانه چهاردونگه خريديم ٥مليون از نمايندگيه يافت آبادشون پرسيديم ٨ مليون

♥️عاشــِـقانه،عاشـِـــقِ عشــقَمَــمْ♥️

دنیا جان راست میگه .هستن کسایی که واقعا جهیزیه های پر خرجی رو میبرن خونه بخت.اکثرا هم به خاطر چشم و هم چشمی و کم نیاوردن پیش فامیل.ولی ما برای خواهرم با ۳۵ میلیون یه جهیزیه خیلی شیک و قشنگ دادیم.به فکر پدرامونم باشیم نزاریم شرمنده بشن

ابدا همچین چیزی نیست!!!!!!!

مگه خونه مبله میدن؟😄

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
دختر همسایمون عروسی کرد خدا شاهده سرویس چوبش ۴۰ میلیون گرفته بود.منبت کاری بود و کاره دست .همه قیمت ...

خوب اون داشته خریده عزیزم.اصلابرای جهیزیه اکثریت متوسط البته نیازبه همچین خرجی نیست واسه یه دست مبل. ولی واقعاجهیزیه 200میلیونی وبایدتوخونه چندتومنی برد؟؟اونم الان که یه جوون هنرکنه کارثابت ازخودش داشته باشه فقط بقیش پیشکش.

نریختیم سرت عزیزم😙😘 ولی میگیم تو دل ایشونم خالی نکن😊

وای ببخشید نمیخواستم تو دلش رو خالی کنم یا پز جهیزیه بدم.من خودم ۷ ساله پیش ازدواج کردم با الان قیمتا فرق کرده.تو دور و بریام دیدم گفتم.😍

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

سلام عروس خانم 

اول بگو ببینیم خونه داری ، اگه داری که به اندازه خونه وسایل بخر

اگرم قراره اجاره باشه بازم باید ببینی قراره تو چند متر خونه ساکن بشی ، وسایلتو به اندازه خونه ای که قراره بری توش بخر 

منکه عروس سال 94 هستم کل جهیزیه ام شد تقریبا 18 تومن ، یه سری وسایلم بعدا خریدم که کلا در اومد 20 تومن

خونه ام اجاره ای هستش ، 75 متری ،

یه جوری خرید کن که وقتی میشینی تو خونه ات حس نکنی یه چیزایی اضافه است ، یا کاش یه جور دیگه می خریدی