2777
2789
عنوان

جهيزيه

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 82 پست
سندشو کجا برد برا چی برد؟؟!!!

اخه سند ازدواجو ببری دیگه پلیس راه ها جریمه نمیکنن چون جهیزیس.دوستم بیست تومن برد پونزده تومن همشو خرید

من خوشبختم ولی نی نی یار اسممو قبول نداشت زدم بدبخت قبول کرد😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای تو رو خدا نریزید سرم خوب اینجا میدن همچین جهازی که میگم.اصلا به من چه.انشااله همه چیز بخری و خوشبخت بشی عزیزم

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

بازالان یک سری میان آمارجهیزیه میلیاردیشون ومیدن طرف وناامیدمیکنن.چه خبره باباچهارتاتیروتخته است دیگه.حالاهمه فرش دست بافت ویخچال مارک فلان نمیخرن.شمامیتونی بااین پول جهیزیه خوبی بخری.درحدخودت.به حرف همه ام اینجاتوجه نکن.طرف میگه فرش ویخچال ولباسشویی سرویس چوب وپرده ولوسترباشوهرم بوده بعدجهیزیم شده 150تومن😕خوب بگوتوچی خریدی بردی اینقدرشده.اونم برای خونه 80متری

وای تو رو خدا نریزید سرم خوب اینجا میدن همچین جهازی که میگم.اصلا به من چه.انشااله همه چیز بخری و خوش ...

نریختیم سرت عزیزم😙😘

ولی میگیم تو دل ایشونم خالی نکن😊

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 

آره بانه خیلی خوبه.

دوستم میتونی با 30تومن بهترین چیزا رو بگیری سعی کن ظرف و ظروف زیاد نگیری تزئیناتی و دکور و تابلو و سرویس چوب خوب بخری هر چیزی ک تو دیده شیکشو بخر .

با یاد خدا دل ها آرام میگیرد. میشه برا منم دعا کنین مامان بشم.میخوام😍

دختر همسایمون عروسی کرد خدا شاهده سرویس چوبش ۴۰ میلیون گرفته بود.منبت کاری بود و کاره دست .همه قیمت وسیله هست مهم اینه بخوای چقدر هزینه کنی.

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم