2777
2789
عنوان

جهيزيه

945 بازدید | 82 پست

سلام دوستان ميخوام ديگه يواش يواش برا عروسي اماده بشيم و جهيزيه اينا بخريم 

جهزيه شما تو چه رنج قيمتيه 

راستش نميخوام از ٣٥ ٤٠ ميلييون بيشتر باشه 

يه صلوات بفرستين برا شفاي همه ي بيمار ها 😞🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین خیلی خوب کاری میکنی درحد توان پدرت بگیر بهش فشار نیار من تجربه کردم که میگم خیلی واسه جهیزیه بابامو تو قرض و بدهی و دردسر انداختم درحالی که میشد با نصفه اوندپول هم جهاز خیلی خوبی بخرم الکی خانوادمو اذیت کردم بعدش خیلی شرمنده و پشیمون شدم

برو بانه همشو یجا بخر دوستم سند ازدواجشونو برد که مشکلی پیش نیاد براشون همه جهازشو از اونجا خرید چه جهازی

من خوشبختم ولی نی نی یار اسممو قبول نداشت زدم بدبخت قبول کرد😒

جهیزیه رو به نسبت خونتون بخر با این پول هم میتونی خیلی راحت جهیزیه تو کامل و خیلی هم خوب بخری اگه منطقی خرید کنی و برای چیزای الکی و تزئینی و چش و چال این و اون خرید نکنی

یه کاغذ بگیر دستت برو تو اشپزخونتون هر وسیله رو که خیلی کاربردیه واستون یادداشت کن!اول ضروریات رو بهترین مارک  بخر بعد اگه پول اضافه اومد چیزای دیگه!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید