2777
2789
عنوان

جهيزيه

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 82 پست
جهاز 200 میلیونی رو باید برد خونه حداقل 300 متری به نظرم که مستاجر هم نباشی!!! یکی از فامیلای ما پا ...

وای چه ذوقی کرده خودش دوخته :) حس قشنگی ادم وسایل خونش رو خودش درست کنه و هنرهای خودش تو خونه باشه

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

دلارام جان کاملا به خودت بستگی داره.هر چی دوست داری و به نظرت لازمه بخر.وسایل تزئینی اضافه .وسایل برقی بدون کاربرد.خرده ریزای اضافه اشپزخونه را نخر.حتما نباید یخچال ساید و ... بخری.من خودم کاملا جهیزیه سبکی برداشتم جوری که برای همه وسایلم جا داشته باشم.بعد از عروسی هم هر چی دیدم و خوشم میاد اگه خواستم میخرم.به قول مادر شوهرم خود زن و شوهرم باید انگیزه داشته باشن که سالی یه وسیله به خونشون اضافه کنن.همشا تو جهیزیه بدن که درست نیست

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای چه ذوقی کرده خودش دوخته :) حس قشنگی ادم وسایل خونش رو خودش درست کنه و هنرهای خودش تو خونه باشه

اره واقعا خیلیم خوشگل بود پرده اش

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
سلام عروس خانم  اول بگو ببینیم خونه داری ، اگه داری که به اندازه خونه وسایل بخر اگرم قراره اج ...

بله انشالا خونه ي منم قراره ٨٠ متري باشه اره منم ميخوام صرفه جويي كنم و خرچي لازم دارم رو بخرم 

يه صلوات بفرستين برا شفاي همه ي بيمار ها 😞🙏🏻
نه شهرستانم

از قیمت شهرستان خبر ندارم ولی نگران نباش حتما میتونی یه جهیزیه خوب بگیری دوست من با بیست وپنج میلیون از تهران خرید کرد و همه چی هم خرید .

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️