2777
2789
عنوان

جهيزيه

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 82 پست
جهاز 200 میلیونی رو باید برد خونه حداقل 300 متری به نظرم که مستاجر هم نباشی!!! یکی از فامیلای ما پا ...

وای چه ذوقی کرده خودش دوخته :) حس قشنگی ادم وسایل خونش رو خودش درست کنه و هنرهای خودش تو خونه باشه

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

دلارام جان کاملا به خودت بستگی داره.هر چی دوست داری و به نظرت لازمه بخر.وسایل تزئینی اضافه .وسایل برقی بدون کاربرد.خرده ریزای اضافه اشپزخونه را نخر.حتما نباید یخچال ساید و ... بخری.من خودم کاملا جهیزیه سبکی برداشتم جوری که برای همه وسایلم جا داشته باشم.بعد از عروسی هم هر چی دیدم و خوشم میاد اگه خواستم میخرم.به قول مادر شوهرم خود زن و شوهرم باید انگیزه داشته باشن که سالی یه وسیله به خونشون اضافه کنن.همشا تو جهیزیه بدن که درست نیست

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه ذوقی کرده خودش دوخته :) حس قشنگی ادم وسایل خونش رو خودش درست کنه و هنرهای خودش تو خونه باشه

اره واقعا خیلیم خوشگل بود پرده اش

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
سلام عروس خانم  اول بگو ببینیم خونه داری ، اگه داری که به اندازه خونه وسایل بخر اگرم قراره اج ...

بله انشالا خونه ي منم قراره ٨٠ متري باشه اره منم ميخوام صرفه جويي كنم و خرچي لازم دارم رو بخرم 

يه صلوات بفرستين برا شفاي همه ي بيمار ها 😞🙏🏻
نه شهرستانم

از قیمت شهرستان خبر ندارم ولی نگران نباش حتما میتونی یه جهیزیه خوب بگیری دوست من با بیست وپنج میلیون از تهران خرید کرد و همه چی هم خرید .

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️