2777
2789
عنوان

مدرک دانشگاهی داشتن واجبه

171 بازدید | 15 پست

بنظرتون مدرک دانشگاهی داشتن چقد واجبه.

چه دیدی به یه آدم دیپلمه دارن مردم

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

من به شخصه دید خوبی ندارم 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم مدرک زیاد مهم نیست. سواد مهمه و مهارت که ممکنه از جایی غیر دانشگاه هم به دست بیاد.

ولی دانشگاه رفتن مهمه. اصلا طرف ممکنه دو سال بخونه بعد انصراف بده. ولی محیط دانشگاه کمکش می‌کنه راحت‌تر وارد جامعه بشه. من دارم تو اطرافیانم میبینم دانشگاه رفته‌ها چقدر پخته‌تر از اونایی که دانشگاه نرفتن رفتار میکنن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

به نظرم مدرک زیاد مهم نیست. سواد مهمه و مهارت که ممکنه از جایی غیر دانشگاه هم به دست بیاد.ولی دانشگا ...

دقیقا خیلی فرقه بین یه خانم خانه دار با سواد و تحصیل کرده تا خانم خانه دار تحصیل نکرده 

اره ، دانشگاه خیلی خیلی رو شخصیت و نگرش ادم اثر میزاره، الان هم سواد و مدرک خیلی مهمه. من ادم پولدار خیلی دیدم چون که مدرک و سواد نداره تو خیلی کارا می مونه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
به نظرم مدرک زیاد مهم نیست. سواد مهمه و مهارت که ممکنه از جایی غیر دانشگاه هم به دست بیاد.ولی دانشگا ...

دقیقا

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
دقیقا خیلی فرقه بین یه خانم خانه دار با سواد و تحصیل کرده تا خانم خانه دار تحصیل نکرده

قبول دارم. نمی‌دونم این تفاوت از این ناشی میشه که فرد دانشگاه رفته یا آدمی که ترجیح میده بره دانشگاه شخصیتش با اونی که نمیخواد بره متفاوته.

ولی معمولا تحصیلکرده‌ها خیلی اصولی‌تر رفتار میکنن. مثلا در زمینه تربیت فرزند، انتخاب همسر، روابط اجتماعی، مسئولیت پذیری در شغل حتی.

ممکنه چهارتا نخاله هم این وسط باشه ولی قاعده کلی اینه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من دیپلمم و عذاب میکشم

من هم

وقتی فیلم فرم پر کنی و تحصیلاتتو باید بزنی دیپلم

میپرسن رفتی دانشگاه و جوابت منفیه و‌‌‌‌..‌

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

قبول دارم. نمی‌دونم این تفاوت از این ناشی میشه که فرد دانشگاه رفته یا آدمی که ترجیح میده بره دانشگاه ...

اره دقیقا حرفتو کامل قبول دارم

تو اطرافیانمون هم خانم هایی ک تحصیل کرده ان خیلی بیشتر به تربیت و تحصیلات و مهارت بچه هاشون توجه میکنن