2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 29 پست
الان وقتشه که یه جنگ را بندازی تا به خودش بیاد خواسته هاتو هرروز بهش بگو با ملایمت و گاهی تو پیش قد ...

شوهر منم ب اصطلاح اجازه میگره ولی چ فایده در نهایت کار خودشو میکنه   دیگه حالم داره بهم میخوره از بس بش گفتم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسی توهم برو باشگاه ب خودت برس تنهایی برو کافه و رو اعتماد بنفست کار کن سالم خوری رو شروع کن ب بدنت اهمیت بده روتین پوستیتو شروع کن با محصولات گرون چند دست لباس پاییزی خوب با چند تا شومیز و کراو بگیر یه اسپرسو ساز با قهوه ی اصل بگیر با دوستات برو بیرون برای بچت چیزای گوگپلی بگیر برای خودت هرچی دوست داری بگیر . وقتی میبینی شوهرت ولخرجه بفکر زندگی نیست باید سرش فشار بیاری پولاشو خرج کنی تا بدونه زندگی خرج داره و ولخرجی هاشو کمتر کنه بیشتر بفکر باشه.

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اونا خونس ببین ما فقط ی شام میخوریم اگه ی ساعت باهم حرف بزنیم اونم نود درصد راجب پول

زندگیه دیگه. منم مامان بابام همینطورین. 

قبلنا میرفت بابام قهوه خونه. بعدا ماهواره نصب کردیم، سریال ترکیه ای میزاشت، ب عشق فیلم دیدنو تخمه شکستن و این چیزام ک بود دیگه زود میومد خونه.۸ و ۹ خونه بود.

بعد از یه مدت هم ک جمعش کردیم، دیگه عادت قهوه خونه از سرش افتاد. ماهی یکی دو بار شاید بره.

و اینکه من مامانم نمیزاشت تو خونه قلیون بکشه بابام. همش دعواش میکرد و ب این خاطر میرفت قهوه خونه

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

درکت میکنم 

ولی میخوام بدونی فکرنکنی سنتی نبود یه جور‌دیگه ای میشد ، شوهر من دو سااال افتاد دنبالم تا بابام اینا راضی شدن منو بهش بدن، دورا دوستی عالی بود و کلی حرف میزدیم ولی تهش بعد ازدواج بهم خیانت کرد🤣 

حَسبی الله💫🍃
شوهر منم ب اصطلاح اجازه میگره ولی چ فایده در نهایت کار خودشو میکنه دیگه حالم داره بهم میخوره از بس ...

عزیزم فقط اینو بهت بگم همه مردان همینن وقتی درست میشن که تو درونن بی نیاز باشی و از هیچ بشری توقعی نداشته باشی این رمانتیک بازیا تو فیلما و کتابا همشون بعد سختیا و شناختاس  که ماها فکر میکنیم باید تو اول رابطه باشه و چون تصوراتمون خراب میشه هم خودمون ناامید میشم هم طرف مقابل و زده میکنیم مردا هم از زنایی که مستقل رفتار میکنن بی نیازن ودرعین حال بهشون حس قدرت میدن با کمک یا درخواست داشتن ازشون جذب و رام زن میشن  قدم اول اینه که مسئولیت کامل زندگیت به عهده بگیر خودت حال خودتو خوب کن بود و نبود شوهرت مهم نباشه حال خوبتو به اینو اون گره نزن و تظاهر کن که بهش اهمیت میدی ولی زیادم برات مهم نیس درونت که خوب باشی ناخودآگاه ازت آرامش میگیره به توام اون امنیت و حس آرامش و میده 

اسی توهم برو باشگاه ب خودت برس تنهایی برو کافه و رو اعتماد بنفست کار کن سالم خوری رو شروع کن ب بدنت ...

😂😂درست میگه. ولی خب خیلیم خرج ننداز . میندازی هم طلا بخر یا وسایل خونرو عوض کن یچیز با ارزش بگیر. 

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

😂😂درست میگه. ولی خب خیلیم خرج ننداز . میندازی هم طلا بخر یا وسایل خونرو عوض کن یچیز با ارزش بگیر.

همون دیگه ولی بیشتر باید ب خودش برسه تا شوهرش قدرشو بدونه طلاهم برای پس انداز بخره و پول هم پس انداز کنه 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…