2789
عنوان

شوهرم

421 بازدید | 29 پست

بچها من شبا خوابم نمیبره همش این پهلو اون پهلوم یا تو گوشی ام میرم فیلم میبینم  روزاهم از بس تنهام یا میخوابم یا بیرون میرم   شوهرمم کلا از شبانه روز دو یا س ساعت پیشم باشه تفریحش با داداشش هر شب قلیون سفره خونس تا غروبم سر کاره بعدش میره سفره خونه  تا بیاد نه شب  بعدم یازده میگه بزیم بخوابیم  یعنی هیچی هیچی 

امشب نصف شب با دعوا کرد که بخواب چرا بیداری 

خیلی باهام بد خرف زد اخرشم گفت انقد تو گوشی باش ک   انتهای حرفشو نگفت ولی معنیش همین میشد ک بعنی بمیرم دیکع  خیلی ناراحت شدم  خیلی چرا مردا اینجورین 

خوشبحال زنایی ک شوهرای احساساتی دارن  شوهر من  اینجوری نیس  منو شوهرم همش درباره پول حرف میرنیم  انگار حرفی برای گفتن با من نداره  همش وقتایی ک خونس یا سرش تو گوشیه بیرون میریم  همش من ی چیزی میگم ک حرف بزنه ولی نه  منم خسته میشم ول میکنم   شاید بخندید  داداشش با من بیشتر شوخی میکنیم 

یا حرف میزنیم 

ی وقتا فکر میکنم اصلا دوسم نداره فقط شوهرمه  ما سنتی اسنا سدیم ولی ی مدت باهم ارتباط گرفتیم 

میگه دوسم داره ولی هیچ وقت پای بیرون من نیس 

هیچ وقت دوس نداره با من تفربح کنه چند ساله ازدواج کردیم ی مسافرت دو نفره نرفتیم 

هر شب با داداشش میره سفره خونه 

من از صبح تنهام  ی بار نمیگه بیا بریم کافه ای جایی  میریمم انقدر ب گوشیش نگا میکنه ببینه دیر نشه همش عجله داره انگار داره منو  از سر خودش باز میکنه  چیکار کنم دلم پره خیلی پر 🥲😊

زندگیا تهی شده خالی از معنی شده فقط داریم میگذرونیم

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی چی شوهرت هرشب با داداشش میره سفره خونه بعد کارش ؟؟؟؟ معنی متاهلی رو چرا بهش نمیفهمونی وقتی خودش ...

نمیدونم چی کار کنم  حالم بده خیلی بد خستم خیلی 

الان وقتشه که یه جنگ را بندازی تا به خودش بیاد خواسته هاتو هرروز بهش بگو  با ملایمت و گاهی تو پیش قدم شود تو رابطه نوازشش کن اگه دیدی تغییر نمیکنه بزن تو فرق سرش کارایی که کردیو زبونش کوتاه میشه به خودش میاد مرتیکه شوهره منم دقیقا همینطوری بود و هست ولی قبل می‌گفت به تو ربطی ندارد الان میگه اجازه میدی 😂🤣