2821
2789
عنوان

سقط کردم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 114 پست
الهی بگردم واقعا درکت میکنم عزیزم بنظرم باید دکترتو عوض کنی شاید شوهرت نیاز به هورمون درمانی داشته ب ...

خدا نکنه عزیزم دکتر خودم خوبه بهم گفت دیگه دارو نخورم شوهرم باید درمان کنه توکل به خدا انشالله به حق پنج تن مرتضی علی من تو پرستو باهم حامله بشیم

شوهرم بیچاره همینجا مشگین شهر رفت نگو آزمایشگاه اینجا معتبر نیست خلاصه به خودم وقت دادم انشالله تا ع ...

اره خیلی بستگی داره به ازمایشگاه هم ببین اونایی که تهرانن واقعا خوشبحالشون تمام مراکز خوب و دکترای خوب اونجاست مثلا برا سقط مکرر دکتر فاطمه رزاقی رو همه میگن ولی چه فایده من خودم تبریزم دسرسی ندارم 

انشالله خوب باشه 

متفورمین میخوری عزیزم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا نکنه عزیزم دکتر خودم خوبه بهم گفت دیگه دارو نخورم شوهرم باید درمان کنه توکل به خدا انشالله به حق ...

اره اینطوری خوبه الکی خودتو قرص بارون نکن بزار عمل اون خودش تقویت کنه ببین به شوهرت آبگوشت با نخود زیاد بده 

انشاللله خدا به هممون نگاه کنه واقعا

اره خیلی بستگی داره به ازمایشگاه هم ببین اونایی که تهرانن واقعا خوشبحالشون تمام مراکز خوب و دکترای خ ...

معلومه دلت صافه عزیزم انشالله نون همین قلب صاف و روشنتو بخوری و خدا یه بچه خوبو سالمو صالح بهت بده با اینکه خودت شرایطط زیاد خوب نیست بازم منو راهنمایی میکنی و به فکرمی آره عزیزم متفورمینمو از وقتی گفتی هر روز میخورم 😍 آره واقعا خوشبحال تهرانی ها منم رفتم تهدان پیش دکتر ملک منصور اقصی ، میگن خارج میره میاد تو شهر ما دکترا کتابشو میخونن اونجا چند تا جراح زیر دستش کار میکنن گفت سالمم هیچیم نیست البته ۱۰ میلیون خرج کروم سونو داخلی رفتم آزمایشم فقط ۱ میلیونو ۵۰۰ شد خلاصه اونم هیچ وقت آزمایشی که خودش نده قبول نمیکنه از شانس مال شوهرمو که مال مشگین بود اصلا اعتبار نداشت قبول کرد ای کاش اون همه هزینه گذاشته بودم همسرمم میفرستاد

اره اینطوری خوبه الکی خودتو قرص بارون نکن بزار عمل اون خودش تقویت کنه ببین به شوهرت آبگوشت با نخود ز ...

فعلا همین راهو ادامه میدم😅 آره منم شنیدم نخود و آبش خوبه حالا مادر شوهرمو خواهر شوهرم گیر دادن بیا ببریمت پیش دکتر فراهیم انوری آذر گفتم رفتم سری اول چیزی نگفتم دیشب گفت گفتم وقتی مشکلی ندارم الکی چرا قرص بخورم گفتم از داداشته دیگه حرف نزد 😒 خودشم من حساسم اجازه نمیدم کسی بگه بیا ببرمت دکتر  یا واسم برنامه بریزه خودشم کارامو میکنم بعدا میگم وقتی پول و وقت از خودمه واسه خودم بپا میبرم مگه؟

معلومه دلت صافه عزیزم انشالله نون همین قلب صاف و روشنتو بخوری و خدا یه بچه خوبو سالمو صالح بهت بده ب ...

مرسی عزیزم بتو نمیرسم در هر صورت باید هممون تو تجربه هامون بهم کمک کنیم اگه باردار شدی ایشالله سریع از دکتر بپرس که وقت متفورمینو قطع کنی یا نه بمن گفت قطع کن اینوعولیک میخوری؟

چه عالی من شوهرم فک نکنم قبول کنه بریم چون کارش یجوریه زیاد نمیتونه تعطیل کنه خودشم زبر و زرنگ نیست فقط غر میزنه😂والا من فقط این سری که بتام مثبت شد منو فرستاد آزمایش ۲ میلیون و ۱۰۰ هزینه کردم حدودا هر وقتم برم مطب بلا اثتسنا سونو واژینال میکنه پولش جداست اون قرصایی که داده بود بمن و شوهرم جمعا ۶ تومن ازمایش شوهرم نزدیک ۲ تومن سونو ۸۰۰ تومن واقعا هزینه ها سرسام اوره تازه دکتر من اگه دوقلو باشه هزینه سونو ویزیت همه چی رو دو تا دوتا مبگیره

واقعا اینطوره ما که انقد هزینه میکنیم کاش از اول بفرستن همه چی

فعلا همین راهو ادامه میدم😅 آره منم شنیدم نخود و آبش خوبه حالا مادر شوهرمو خواهر شوهرم گیر دادن بیا ...

خیلی کار خوبی کردی  نزار وارد حریم زندگیت بشن ولی بنظرم شوهرتو هیچ وقت تخریب نکن جلو این ادما بعدا سواستفاده میکنن  باید میگفتی من رفتم تمام ازمایشاتم انجام دادم هیچ مشکلی ندارم فعلا قرار با شوهرم تصمیم بگیریم و تمام .من خواهرشم و جاریم بسیار فضولن و حسابی میخوان از زندگیم سر در بیارن واقعا متنفرم ازشون

مرسی عزیزم بتو نمیرسم در هر صورت باید هممون تو تجربه هامون بهم کمک کنیم اگه باردار شدی ایشالله سریع ...

فدای تو عزیزم مهربونی و خوبی از خودته واقعا هزینه خیلی بالا رفتن😱😰 انشالله اگه حامله شدم زود میرم دکتر میپرسم حتما اینفولیک نه نخوردم تابحال ولی اگه بخواییم هزینه هارو حساب کنیم الان یه سرویس طلا داشتیم🤣

خیلی کار خوبی کردی نزار وارد حریم زندگیت بشن ولی بنظرم شوهرتو هیچ وقت تخریب نکن جلو این ادما بعدا س ...

آره نمیذارم اصلا اخه میدونی چیه خواهر شوهرمم ۶ سال باردار نشد شوهرش مشکل داشت اونم عمل کرده سواد خواهر شوهرمم زیاده میدونه داداششه ولی بازم انگار فراموش کردن خواستم یاد اوری بکنم ولی راست گفتی نباید اونطور میگفتم باید میگفتم تا عید تصمیمشو نداریم فعلا منم بعضی اوقات خوبم باهاشون بعضی اوقات میشم دشمن خونی😂😂😅

فدای تو عزیزم مهربونی و خوبی از خودته واقعا هزینه خیلی بالا رفتن😱😰 انشالله اگه حامله شدم زود میرم ...

حالا باز اون هزینه های درمان اشکال نداره این هزینه سقط بیشتر منو سوزوند ۳ میلیون پول قرص دیشب ۶۰۰ برا سرم و آمپول امروز ۴۵۰ بخدا برق از سرم میپره صبح بابد برم دوباره تازه برا انتی بیویک

من یبارم درسته شیمیایی بود حاملگیم ولی اون ماه اینوفولیک خوردم خیلی واقعا پودر خوبیه ولی اونم گرونه متاسفانه

[QUOTE=355671348]حالا باز اون هزینه های درمان اشکال نداره این هزینه سقط بیشتر منو سوزوند ۳ میلیون پول قرص دیشب ۶۰۰ بر همشون فدای سرت عزیزم جونت سلامت مشکلی هستش که پیش اومده خودتو اذیت نکن درد جسمیت بیشتر از ایناست به فکر خودت باش انشالله خدا به جون شوهرامون قوت بده و جیبشون پر پول باشه 

آره نمیذارم اصلا اخه میدونی چیه خواهر شوهرمم ۶ سال باردار نشد شوهرش مشکل داشت اونم عمل کرده سواد خوا ...

درکت میکنم عصبانی شدی ولی بد شوهرتو نگو اصلا سواستفاده میکنن بعدا

باید ۸ هفته بود تو ۶ هفته و چند روز مونده بود

عزیزم درکت میکنم دقیقا ۳ سال پیش ۱۲ هفته سقط کردم با همین شرایط فقط اگه بقایا داستین حتما هیستروسکوپی کن که خیلی از کورتاژ بهتره.خدا خیلی زود ی جوونه ی دیگ تو دلت میزاره

[QUOTE=355671348]حالا باز اون هزینه های درمان اشکال نداره این هزینه سقط بیشتر منو سوزوند ۳ میلیون پو ...

شوهرمم حرف تورو میزنه همش ولی خب ادم ناخوداگاه اعصابش خورد میشه هر از گاهی بازم ولی دردم کمتر شده جای شکر داره

عزیزم درکت میکنم دقیقا ۳ سال پیش ۱۲ هفته سقط کردم با همین شرایط فقط اگه بقایا داستین حتما هیستروسکوپ ...

مرسی عزیزم این تاپیک برا دیروزه امروز حالم خیلی بهتره سه ردز بعد وقت سونو دارم ولی خب درد از سمت چپم کلا دیگه نیست همون اولش سه تا چیز عجیب دفع کردم انشالله بقایا نمونه واقعا میترسم

2823
2791
2779
2792