2777
2789
عنوان

سقط کردم😞

2490 بازدید | 114 پست

از درد مردمو زنده شدم نمیدونم کامل سقط کردم یا نه هنوز ی چیز کرمی مانند بزرگ ازم دفع شد که انگار چنین توش بود و کلی لخته اون لحظه از درد مرده زنده شدم 😢الان بهترم ولی خب بازم درد دارم با قرص سقط کردم سه تا خوردم خیلی حالم بده یکم تب دارم 

لعنت به بیمارستانا که قبول نکردن من اونجا سقط کنم با اینکه جنین تو شکمم مرده بود درد سقط منو نکشه درد اسهال منو میکشه

😭از مامانم خجالت میکشم داره گند کاریمو جمع میکنه😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فرقی نمیکنه تو بیمارستان یا تو خونه باشی. اتفاقا تو خونه بهتره.همون دردو میکشی. اونجا مثل حیوون با ادم برخورد میکنن مخصوصا دولتی

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

چرا سقط کردی عزیزم

جنبنم توقف رشد کرده بود دیگه ضربان نداشت دکتر دستور سقط  داد ولی هیچ جا جاضد نشدن سقط کنن حتی قبول کردم یستری بشم باز گفتن مسئولیتش با خودته تا خونریزی قطع نشه مرخص نمیکنیم حتی ده روز 

قرصم غیر قانونی گرفتیم

فرقی نمیکنه تو بیمارستان یا تو خونه باشی. اتفاقا تو خونه بهتره.همون دردو میکشی. اونجا مثل حیوون با ا ...

صبح واقعا مثل حیوون باهام رفتار کردن خصوصیا اصلا قبول نکردن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز