2821
2789
عنوان

سقط کردم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 114 پست
سلام خوبی منم ‌یگیرس هستم‌ برو خدا را شکر کن مثل ما نشدی والا من که به خدا گفتم اگر لطف میکنی میدی ب ...

سلام عزیزم خوبی چی بگم والله در هر حال خدارو شکر انشالله به همه بده به ماهم بده کاملشو بده ۱۵ وقت پریودم هست درد دارم تخمدانام درد میکنه نوک سینمم داره درد میگیره حالا نمیدونم کی پریود بشم حالا فردا ۱۲ هست ۴ روز دیگه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام مرسی عزیزم روزی رفتم سونو خیلی گریه کردم و حالم بد بود ولی الان انقدر درد دارم راستش از درد دا ...

😭😭 به خدا میدونم چقدر سخته شاید اینو نچشیدم انشالله هیچ کس نکشه و اینم آخرین بارت باشه انشالله ولی خب زندگی همه رو بالا پایین میکنه انشالله زودی خوب شی هم جسمی هم روحی

سلام عزیزم خوبی چی بگم والله در هر حال خدارو شکر انشالله به همه بده به ماهم بده کاملشو بده ۱۵ وقت پر ...

من راضی بودم منفی شه ای یو ایم ولی این بلا سرم نمیومد دردش غیر قابل توصیفه

یه دیفلوفناک بنداز ولی بنظر من لخته میخواد بیاد تو درد داری همش بیاد بیوفته آروم میشی

اون که افتاد مطمئنم با لخته فرق داشت اون لحظه مردمو زنده شدم انگار یکی تخمدان چپمو محکم گرفت کشید یک ساعت درد کشیدم طوری که نمیتونستم ی کلمه حرف بزنم حتی دولا افتاده بودم زمین بعد دیگه درد وحشتناکی اومد چهاردست و پا خودمو رسوندم دسشویی افتاد بزرگ بود با لخته فرق میکرد بعدش دردم یکم اروم تر شد

الهی زود خوب بشی عزیز دلم ادم نمیدونه گریه بچه رو بکنه یا جون خودشو

دیگه اصلا الان واسه بچه گریم نمیاد دیروز خیلی خیلی گریه کردم چشمام کاسه خون بود ولی درد امروز انقدر شدید بود حتی توان گریه ندارم

دیگه اصلا الان واسه بچه گریم نمیاد دیروز خیلی خیلی گریه کردم چشمام کاسه خون بود ولی درد امروز انقدر ...

ما این دردا ۲سال پیش کشیدم  وای وای بدنم میلرزه از دردش جونم اومد بالا یعنب به جونه مامانم دور از جونمون اشهد خوندم به قران گفتم تمام ۴دستا پا بیمارستانی شدم ب

ما این دردا ۲سال پیش کشیدم وای وای بدنم میلرزه از دردش جونم اومد بالا یعنب به جونه مامانم دور از جو ...

نه نرفتم بیمارستان فقط دیگه درد شدید و اسهال داشتم رفتم امپول زدم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز