2789
عنوان

سقط کردم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2508 بازدید | 114 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

باتمام وجود با تک تک سلولام درکت میکنم.منم پارسال سقط داشتم.اونم دوبارررر.به فاصله ی چندماه.به معنای واقعی مردم.من بیمارستان بستری شدم یه شبانه روز درد شدید خونریزی آخرشم نیوفتاد  و کورتاژ.ازنطر روحی جسمی داغون شدم.درد سقط از زایمان بدتره چون یه چیزیو به زور از بدنت جدا میکنن.از یه ور حال خودم.از یه ور حال بد مامان بابام و شوهرم.منهدم شدم.خیلی سخته 

انشاالله هر زودتر باردار میشی دورت بگردم اونم بارداری سالم تو ازمایش انعقاد خون و خودایمنی دادی؟

من به انعقادی دادم اوکی بود دکتر ندیده اما با توجا به رنج ازمایشگاه شنبه هم ژنتیک میدم و خود ایمنی اون هفته دیگه میترسم 

باتمام وجود با تک تک سلولام درکت میکنم.منم پارسال سقط داشتم.اونم دوبارررر.به فاصله ی چندماه.به معنای ...

الهی بگردم واقعا سخت ترین روز زندگیم بود بیمارستان قبول نکرد منو میگفت بخوابونیم به اختیاز خودت میخوابونیم مسیولیتش با ما نیست تا زمان قطع خونریزیم اینجایی مجبور شدم اومدیم با بدبختی از دلال قرص خریدیم دیگه مردمو زنده شدم امیدوارم بقایا نمونه حداقل 

الهی بگردم کامل درکت میکنم

من به انعقادی دادم اوکی بود دکتر ندیده اما با توجا به رنج ازمایشگاه شنبه هم ژنتیک میدم و خود ایمنی ا ...

نه نترس انشالله طبیعیه عزیزم مشکلیم باشه بدونیم بهتره تا اینکه ندونیم و داروشو مصرف نکنیم دوباره تکرار شه

نه نترس انشالله طبیعیه عزیزم مشکلیم باشه بدونیم بهتره تا اینکه ندونیم و داروشو مصرف نکنیم دوباره تکر ...

ببین ژنتیک گرونه اما تحقیق کن ببین کجا دوللتی هست میشه نفری ۳۰۰ارادش ۳ملیون نفریه برا محکم کاری انجام بده 

ببین ژنتیک گرونه اما تحقیق کن ببین کجا دوللتی هست میشه نفری ۳۰۰ارادش ۳ملیون نفریه برا محکم کاری انجا ...

ما کلا بیمه نداریم هر جا بریم ازاد حساب میشه

یعنی ازاد نفری ۳ میلیون اگه هم خودم هم شوهرم بدیم میشه ۶؟

ما کلا بیمه نداریم هر جا بریم ازاد حساب میشهیعنی ازاد نفری ۳ میلیون اگه هم خودم هم شوهرم بدیم میشه ۶ ...

بیمه سلامت کن مخصوصا الان که تورا درمانی اره ژنتیکا گفتما نه خود ایمنی و‌انعقادی

بیمه سلامت کن مخصوصا الان که تورا درمانی اره ژنتیکا گفتما نه خود ایمنی و‌انعقادی

من صدبار به شوهرم گفتم خیلی  سهل انگار تو اینجور موارد و اصلا نمیره دنبالش ولی هزینه ها فوق العاده سنگینه

هزینه انقعادی و خودایمنی رو هم میدونی عزیزم؟

دارم اینو خودم پس انداز ولی باید صحبت کنم شاید راضی شد بلاخره

عزیژم بیمه کن الان باید بیمه باشی یعنی چی میدونی فرقشه اونا من با بیمه شاید ایمنی ۴۰۰یا ۵۰۰اون انعقادی هم زیاد نیست شاید کمتر این مهم ژنتیک که شاید ۴اینام‌نفری منتها من تو‌بیمارستان دولتی انجام میدم شنبه دکترا میگن تا ۳تا طبیعی ولی نمیگن مگه یه زن اعصاب و روان و بدن داره هی سقط کنه شما هم مثل من ۲تا داشتی پیگیری ضرری نداره