2821
2789
عنوان

سقط کردم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 114 پست
الهی بگردم واقعا سخت ترین روز زندگیم بود بیمارستان قبول نکرد منو میگفت بخوابونیم به اختیاز خودت میخو ...

خدانکنه عزیزم.من ازاول با دستور پزشک بساری شدم.منم جنینم ایست قلبی کرد.خیلی روزای بدی بود خیلی

عزیژم بیمه کن الان باید بیمه باشی یعنی چی میدونی فرقشه اونا من با بیمه شاید ایمنی ۴۰۰یا ۵۰۰اون انعقا ...

اره منم میگم همینو میگم ولی خیلی سربهواس توو اینجور چیزا از داداشم حرف شنوی داره فقط شاید به اون بگم راضی شد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا همینه دلم بیشتر به حال خودم میسوخت 💔

آره والله بخاطر بچه خیلی دردا متحمل میشیم خییییلی زیاد که حالا بیادم بازم سختی داره منم تو این ۳ سالو ۱۰ ماه خیلی سختی کشیدم از خوردن قرص امپول الان دیگه آبم میخورم احساس میکنم توش قرص حل کردن🤮 شکمم از امپول دور ناف کبود بود باسنم کبود نمیتونستم بشینم همه اینا یه طرف عکس رنگی یه طرف دردش توصیف کردنی نیست😣 بقران مجید گفتم از درد میخوام منفجر بشم همینو میتونم بگم گفتم کمرمو شکمم اگه خودمو سفت نگه ندارم میترکه نگو ای دل غافل مشکل از شوهرمه عمل کرد دقیقا ۱۳ مهر عمل کرد فردا میشه یک سال بازم با خوردن ۶ ماه دارو ضعیفه حالا امشب میگه فکر کنم برگشته واریکسیلم درد دارم😫😭

دقیقا همینه دلم بیشتر به حال خودم میسوخت 💔

بعد از چی ناراحت میشم میبینم مردم بدون اینکه دکتر برن تلاش کنن حامله هستن هزارتا نازو عشوه هم میان اونایی که نکشیدن نمیدونن مطب نشستن چقدر سختته هر ماه ۳ بار بلکه بیشتر برو دکتر منتظر بشین بعد برو سونو بیا نشون بده برو دارو بخر ۱۰ بار مطب دکترو بالا پایین میکنی در حالی که هر وقت میرم همه حامله هستن میگم خوشبحالشون منم فقط روز از نو روزی از نو آبحیمو جاریم باهم حامله شدن در حالی که جاریم نزدیکه ۴۰ هست دیگه نمیخواست الان میبینم بچش میدویه اینور اونور هر وقت میاد بچه بغل مباد وای خدا داره قلبم میترکه حسودی نمیکنم ولی قلبم آتیش میگیره

آره والله بخاطر بچه خیلی دردا متحمل میشیم خییییلی زیاد که حالا بیادم بازم سختی داره منم تو این ۳ سال ...

ایوای الهی بگردم چقدر سخت💔باید همون اول شوهرتم میبردی چی شوهرت ضعیفه الان دقیقا 

مال شوهر من گفته خفیفه نیاز به عمل نیست ولی من میگم کاش میرفت عملم خیالم راحت شد 

بعد از چی ناراحت میشم میبینم مردم بدون اینکه دکتر برن تلاش کنن حامله هستن هزارتا نازو عشوه هم میان ا ...

الهی بگردم واقعا درکت میکنم عزیزم بنظرم باید دکترتو عوض کنی شاید شوهرت نیاز به هورمون درمانی داشته باشه تو خودتو تنها اذیت میکنی

ایوای الهی بگردم چقدر سخت💔باید همون اول شوهرتم میبردی چی شوهرت ضعیفه الان دقیقا مال شوهر من گفته خف ...

شوهرم بیچاره همینجا مشگین شهر رفت نگو آزمایشگاه اینجا معتبر نیست خلاصه به خودم وقت دادم انشالله تا عید بشه اگر نشد بعد عید برم کاشت حالا میخواد بره سونو با آزمایش ببینیم وضعش چطوره