2789
عنوان

سقط کردم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 114 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میدونستی بعضیا سر همین سقط اول بچه اولشون دیگه بچه دار نشدن ؟

از عمد سقط نکردم که جنین تو شکمم مرده بود مجبور شدم وگرنه من ای یو ای کرده بودم بارداری خیلی مهم بود برام

از عمد سقط نکردم که جنین تو شکمم مرده بود مجبور شدم وگرنه من ای یو ای کرده بودم بارداری خیلی مهم بود ...

آها گرفتم پس 

عیب نداره ان شاء الله که تو یه موقعیت بهتر و عالی  نینی دار میشی 

معو

مرسی عزیزم💔

سلام عزیزم‌ بهتری؟ امیدوارم خدا به قلبت آرامش بده 😔 نمیتونم درکت کنم که چه حالی داری چون نکشیدم ولی ناراحت شدم 😔ولی میدونم از درد منتظر بودن سخت تر هست چون بهش دل بستی چون انتظار کشیدی آدم انقدر منتظر باشه بعدش بعدن یک ماه شادی کنی بعد ازت بگیرنش میدونم سخت میشه انشالله خدا به قلب همه آرامش بده و دامن همه منتظرارو سبز بکنه الهی آمین❤

سلام عزیزم‌ بهتری؟ امیدوارم خدا به قلبت آرامش بده 😔 نمیتونم درکت کنم که چه حالی داری چون نکشیدم ولی ...

سلام خوبی منم ‌یگیرس هستم‌ برو خدا را شکر کن مثل ما نشدی والا من که به خدا گفتم اگر لطف میکنی میدی بمونه ان شا الله تا تهش کی‌وقت پری شما هست

از عمد سقط نکردم که جنین تو شکمم مرده بود مجبور شدم وگرنه من ای یو ای کرده بودم بارداری خیلی مهم بود ...

عزیرمی ان شا الله زودی ۳تامپن‌با جیگر بار دار میشیم خدا بزرگه 

سلام عزیزم‌ بهتری؟ امیدوارم خدا به قلبت آرامش بده 😔 نمیتونم درکت کنم که چه حالی داری چون نکشیدم ولی ...

سلام مرسی عزیزم روزی رفتم سونو خیلی گریه کردم و حالم بد بود ولی الان انقدر درد دارم  راستش از درد دارم بخودم میپچم اصلا حال جسمیم خوب نیست دیگه روحیو ول کردم