2821
2789
عنوان

سقط کردم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 114 پست
شوهرمم حرف تورو میزنه همش ولی خب ادم ناخوداگاه اعصابش خورد میشه هر از گاهی بازم ولی دردم کمتر شده جا ...

آره بابا فکر اونارو نکن پول میاد جاشو پیدا میکنه ولی جون نه اعصاب و روح روان بهم ریخته نه به قول شوهرم میگه آدم چه میدونه شاید یه شوهر داره از روی پر برکت زنش روزی براش میاد میگه شاید خدا بخاطر تو به من روزی میرسونه مطمئن باش انقدر پر برکتی دل صاف و خوب و پاک داری روزیتون فراخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره راست میگی حتما این حرفتو تو ذهنم نگه میدارم

من پیش اونا اصلا نگفتم شوهرم مشکل داره همیشه میگم قصدشو نداریم الانم که سقط شد متاسفانه فهمیدن بعدم میخوام بگم  باز قصدشو نداریم تا زمانی که انشالله بارداری سالم داشته باشم نگاه نکن الان دوستن همشون باهم خدا نکنه بحثی بینشون پیش بیاد اونوقت میبینی چطوری نقطه ضعف ادمو میکوبن تو صورتشون 

من خیلی راز نگهدارم ولی متاسفانه شوهرم دهن لقه

من پیش اونا اصلا نگفتم شوهرم مشکل داره همیشه میگم قصدشو نداریم الانم که سقط شد متاسفانه فهمیدن بعدم ...

وای چقدر برعکسیم شوهرمو بکشی دهن باز نمیکنه من دهن لقم فقط چون باهاشون لجم کارامو تموم میکنم بعد میگم در کل بی سیاستم ولی شوهرم نه 

آره بابا فکر اونارو نکن پول میاد جاشو پیدا میکنه ولی جون نه اعصاب و روح روان بهم ریخته نه به قول شوه ...

واقعا هم همینه من زیاد ناشکری میکنم ولی شوهر من از ۶ سالگی پدرش فوت کرده هیچ پشتوانه ای نداره من وقتی  باهاش ازدواج کردم سنمون کم بود هر دو اون فقط ی زمین بود که از یرادراش خریده سهم خونه پدریشو و زدونه پراید که متاسفانه اونم تو انجام یکاری رفت وخوردن ی ابم روش ولی از صفر صفر خونه ساختیم تونستیم باز پراید بخریم من تو این مسیر باز سه بار شوهر من کلی پول هنگفتم به باد سر عجول بودن و هی کار عوض کردن این سری من طلاهامو دادم بهش ی دستگاه تزریق پلاستیک خرید و کنار داداشم کار میکنه خدارو  شکر نسبت به قبل خیلی بهتریم تونستیم چند ماهه کوییک بخرم میدونم کمن ولی خب برا سن ما باز ی خونه و ماشین با درامد متوسط خوبه  میخوام بگم یعنی گردش دوران زیاده پول مباد و میره

هنوز لخته مونده برای همین درد داری منم متاسفانه شهریور سقط کردم :((( هفت هفته بودمهمین که بقایا دراو ...

عزیزم اینن تاپیک برا دیروز بود من الان دردم خیلی خیلی اروم شده خونریزمم خیلی کمتر شده ولی قطع نشده البته من ت نی نی یایت دیدم خیلیا ۷ روز خونریزی دارن بنظرت دفع شده؟حالم امروز با دیروز قابل مقایسه نیست

واقعا هم همینه من زیاد ناشکری میکنم ولی شوهر من از ۶ سالگی پدرش فوت کرده هیچ پشتوانه ای نداره من وقت ...

خدا رو هزاران مرتبه شکر خدا به مالتون برکت بده عزیزم چرا کم باشه خیلی هم زیاده خدارو شکر همه مردا نمیدونم چرا اینطورن خدا به زنا صبر بده انشالله روز به روز اموالتون زیاد بشه به قول مادر شوهرم نوکر بگیری جلوت کار کنه😉🙃

خدا رو هزاران مرتبه شکر خدا به مالتون برکت بده عزیزم چرا کم باشه خیلی هم زیاده خدارو شکر همه مردا نم ...

انشالله واقعا جیب هممون پر پول و لبمون خندون باشه اگه ی نی نیم بیاد که دیگه بهتر 

سلامتی هم راس همه چیز

اره خیلی بهترم نسبت به دیروز

خدارا شکر تو‌کوچه ی ما هم عروسی میشه منم سر یه سقط که فقط بتا تا ۸۰۰رفت هی سنو ۳بعدی که خارخ رحمی نباشه هر بار املیون ۲۰۰ هی بتا تکرار خدا کمکون کنه

خدارا شکر تو‌کوچه ی ما هم عروسی میشه منم سر یه سقط که فقط بتا تا ۸۰۰رفت هی سنو ۳بعدی که خارخ رحمی نب ...

اره اخه خارج رحمی خیلی خطرناکه ممکن ادم لولشو از دست بده  ولی من نمیدونم  چرا این بلا سرم اومد بتا من این سری انقدر رشد خوبی داشت به دوقلو شک کرده بودم چه فک میکردم چیشد

2823
2791
2779
2792