2777
2789
عنوان

چاقی خراست😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 122 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریجون تاپیک اریانا نمیبینمت؟اگه رقابتیه بهتر میتونم خخخ, میخام از فردا رژیم ماست خیار خرما بگیرم ت ...

چرا تاپیک اریانا هستم اما ایتچندروزه کم می اومدم اخه همش تقلب داشتم پایه ام ماست وخیار چندروزه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
چه خوب توهم لطفا از تجربه هات بگو براما چاقالوها شاید کمکی شدی ماهم لاغر شدیم

من بدون رژیم فقط ی کم تحرکم زیاد شد تو ی دوره ای وزنم از 73اومد 67 بعدم 2ماه با کالری شماری 8کیلو کم کردم اون 2ماه خیلی انگیزه داشتم چون عروسی مهمی در پیش داشتیم😍ولی دیگ ول کردم رژیمو دوس دارم بازم 5کیلو کم کنم😥

تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑 

تمبر هندی رژیم ماست وخیار چطوره 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
بچه هاا شما که پیاده روی میریدکی میرید من دوست دارم صبح برم ولی خو هیشکی نیست یه ذره میترسم تنهایی ...

من عصر میرم

بچه هاا شما که پیاده روی میریدکی میرید من دوست دارم صبح برم ولی خو هیشکی نیست یه ذره میترسم تنهایی ...

صبح برو خلوت باشه بهتر من هنذفري ميزاشتم و راه ميرفتم 😀

كاش خوشبختي هم مثل مرگ حق بود
آدرس تاپیکو میدی بی زحمت؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1170633/کالری-شماری-دسته-جمعی-چاقها-و-لاغرهاشعب

من دو سال پيش شروع كردم ظرف شش ماه كم كردم البته اصلااااا اذيت نشدم الان هم ثابت ام

وای آفرین یعنی الان ۱سال و نیمه ثابتی. ماشاالله به ارادههههههه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
من برنج نخورم اعصابم خرد میشههه بداخلاق میشم    

مث من