2777
2789
عنوان

چاقی خراست😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 122 پست
عاااالیه عزیزم منم چن ماه رژیمم ولی انگیزه ندارم کالری شماری میکنم از۸۳رسیدم۷۳ میخام تا عید بشم۶۳

مث منی و هدفتم دقیقا اندازه هدف من ...بیا باهم رقابت کنیم 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
باور کن خیلی خوبه که شوهرت میگه لاغر کن. همراهیت میکنه. کنارته. بهت انگیزه میده. من شوهرم عصبانی میش ...

عزیزم شماام اگه مثل من چاقالوی خانواده شوهرت بودی

مطمعن باش بهت گیررر میداد  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آدم وقتی میفته رو دورش انگیزشم قوی میشه. آدم حس میکنه داره کوها رو جا به جا میکنه. مخصوصا یکی مثل من ...

من رواني غذا خوردن بودم فكر كن كارمند هتل بودم هر روز غذاهاي خوشمزه و چرب ميخوردم وقتي رفتم دنبال رژيم واقعا سختم بود بوي غذااااا😓ولي تموم شد راحت شد لاغر شدم

كاش خوشبختي هم مثل مرگ حق بود
اما نمیدونم چرا الان ک‌۹تا کم‌کردم‌جا ک بیشتر انگیزه بگیرم هی تنبلی میکنم

ورزش میکنی؟

برای من که ورزش سرعت لاغرشدنمو دقیقا دوبرابر میکنه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
عزیزم شماام اگه مثل من چاقالوی خانواده شوهرت بودی مطمعن باش بهت گیررر میداد    

😆😆😆 تنت سلامت باشه عزیزم ان شاالله به وزن دلخواهت برسی

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
ورزش میکنی؟ برای من که ورزش سرعت لاغرشدنمو دقیقا دوبرابر میکنه

پیاده روی

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
من رواني غذا خوردن بودم فكر كن كارمند هتل بودم هر روز غذاهاي خوشمزه و چرب ميخوردم وقتي رفتم دنبال رژ ...

الهییییییییی

میگم حالا چند وقته کم کردی؟ الان ثابت موندی دیگه؟

من قبلا 73 کیلو بودم الان شدم 59 وقتی عکسامو مقایسه میکنم دلم برا اطرافیانم میسوزه ک چطوری تحملم میک ...

چه خوب توهم لطفا از تجربه هات بگو براما چاقالوها شاید کمکی شدی ماهم لاغر شدیم

البته ما يه گروه تو تل داشتيم خدايش انگيزه ميداد عذاب وجدان داشتم اگه يكم بيشتر ميخوردم مثلا جمعه هاا اعلام وزن داشتم عكس از وزن هامون ميزاشتيم يادش بخيررر 

كاش خوشبختي هم مثل مرگ حق بود
آدم وقتی میفته رو دورش انگیزشم قوی میشه. آدم حس میکنه داره کوها رو جا به جا میکنه. مخصوصا یکی مثل من ...

وای عشق شمام خوردنههه 

عشق منممم خوردنههه اووف 

نون دوست ندارم ‌خیلی 

ولی وای برنج

یه روز مابرنج نداشته باشیم انگار من گشنممم😂