2777
2789
عنوان

چاقی خراست😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 122 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عالی کم کردی  افرین به ارادت تو چن ماه؟باچه رژیمی ؟

رژیم خود در اوردی من از اردیبهشت امسال استارت زدم کلی استپ کردم و کلی هم تابستون همش مسافرت بودم و پرخوری وگرنه زودتر به نتیجه میرسیدم

رویای من اینه دنیای بی کینه دنیایه بی کینه رو یایه من اینه 😞🤓👻
چقدر ميخوري برنج رو بشقاب كوچيك بزار تو بشقاب ات سالاد بزار بعد ناهار بخوري برنج مشكلي نيست شام اصلا ...

متاسفانه بخاطر شیردهی نمیتونم اگ نخورم شب ضعف میکنم

معمولا ۸تا۹قاشق میخورم با سالاد

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
من ساعت ١١شب تو زمستون شوهرم مي اومد خونه با التماس ميزاشت برم پياده رويي ولي رفتم لاغر شدم يكي از ا ...

آدم وقتی میفته رو دورش انگیزشم قوی میشه. آدم حس میکنه داره کوها رو جا به جا میکنه. مخصوصا یکی مثل من که عشششقم خوردنه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
متاسفانه بخاطر شیردهی نمیتونم اگ نخورم شب ضعف میکنم معمولا ۸تا۹قاشق میخورم با سالاد

خب شير ميدي حق داري بيشتر پروتين بخور و اب زياد جوجه تخم مرغ اب پز خيلييي سير ميكنه

كاش خوشبختي هم مثل مرگ حق بود
رژیم خود در اوردی من از اردیبهشت امسال استارت زدم کلی استپ کردم و کلی هم تابستون همش مسافرت بودم و پ ...

عاااالیه عزیزم

منم چن ماه رژیمم ولی انگیزه ندارم

کالری شماری میکنم از۸۳رسیدم۷۳ میخام تا عید بشم۶۳

اما نمیدونم چرا الان ک‌۹تا کم‌کردم‌جا ک بیشتر انگیزه بگیرم هی تنبلی میکنم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
متاسفانه بخاطر شیردهی نمیتونم اگ نخورم شب ضعف میکنم معمولا ۸تا۹قاشق میخورم با سالاد

ول نکن رژیمتو حیفه

سبزیجات از کاهو و کلم گرفته تااااا کدو و بادمجون و بامیه اگه خام، آبپز یا بخارپز باشه خوردنش آزاده. اینا رو بخارپز کن با گرد لیمو یا ابلیمو و آویشن و نمک مزه دارشون کن مرتب بخور. گرسنگی نکش

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........