2777
2789
عنوان

چاقی خراست😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 122 پست
وای چ جوری کم‌کردی عجب اراده ای

با بد بختی بد جور چاق بودم 😫😫 الان راضی ام از خودم اما اگه ۸ تا کم کنم عاشق خودم میشم 😄😄

رویای من اینه دنیای بی کینه دنیایه بی کینه رو یایه من اینه 😞🤓👻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچههه ها من حرف از نخوردن یاکم خوردن ندارم همش ب فکر صورتممم بخدااا داغووون میشه قشنگ لاغرررر😑

ورزش کن.

صبحا ناشتا یه کاسه ژله بخور. هر یه بسته ژله رو با دو لیوان آب جوش و دو لیوان آب سرد مخلوط کن که کالری هر کاسه ش کمتر بشه. اون وقت هر صبح ناشتا یه کاسه ازش بخور. هم کم کالری هم نمیذاره صورتت لاغر بشه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
من ٧٠بودم شدم ٥٥اره برنج و نون ميخوردم ولي در حد مجاز فقط مهمترين اش اينه اب خيليي زياد بايد خورد كه ...

هفتاد بودی شدی پنجاه وپنج ایووول😍

من یه بار دکتر رفتم گفت تو دیگه از 62نباید کمتر بشی 

اخه من استخون بندیمم درشته

من ٧٠بودم شدم ٥٥اره برنج و نون ميخوردم ولي در حد مجاز فقط مهمترين اش اينه اب خيليي زياد بايد خورد كه ...

من اصلا نمینونم برنج و نون نخورم هرروز میخورم اما کالری شماری میکنم+ پیاده روی بنظرت لاغرمیشم؟ الان ۹کیلو کم کردم اما اراده ندارم ول میکنم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
وای خوشبحالت هی شوهرت میگه تپل شوو من بدبخت🤦‍♀️

باور کن خیلی خوبه که شوهرت میگه لاغر کن. همراهیت میکنه. کنارته. بهت انگیزه میده. من شوهرم عصبانی میشد من کم غذا میخوردم یا شب که پسرمو میخوابوندم پامیشدم ورزش میکردم. بعد هم که با کلی زحمت لاغر شدم میگفت به خاطر دل خودت لاغر کردی. من همون طوری هم دوست داشتم. دریغ از یه اپسیلون انگیزه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
من اصلا نمینونم برنج و نون نخورم هرروز میخورم اما کالری شماری میکنم+ پیاده روی بنظرت لاغربشم الان ۹ک ...

چقدر ميخوري برنج رو بشقاب كوچيك بزار تو بشقاب ات سالاد بزار بعد ناهار بخوري برنج مشكلي نيست شام اصلاا نخور برنج رو

كاش خوشبختي هم مثل مرگ حق بود
وای خوشبحالت هی شوهرت میگه تپل شوو من بدبخت🤦‍♀️

شوهر چيز خيلي رو مخيه كلن با چاقي مشكل داره با لاغري مشكل داره با مدل مو مشكل داره با لباس مشكل داره با ارايش مشكل داره رو همه چي ايراد دلش ميخا بزاره لااغل واسه من ك اينطور بوده و لج اور

عزيززم شروع كن من چاق بودم ولي اراده كردم بهترين رژيم كالري شماريه اينقدررر لذت داره لاغري احساس سبك ...

عزیزم میشه بگی دقیقا صبحانه ناهار و شام چی میخوردی مثلا.من میخوام ۴ کیلو کم کنم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن