2777
2789
عنوان

چاقی خراست😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 122 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

170 قدم

وا تو ک چاق نیستی با این قد من چی بگم ۷۴هستم باقد۱۶۰

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
من ۸۳ کیلو بودم 

الان چندی

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

منم قبل بارداری ۱۶ کیلو کم کردم خیلی خوشحالم خیلی احساس سبکی دارم

ورزششششش حتمااااا ورزش کن وگرنه پوستت خراب میشه. آب زیاد بخور. تدریجی کم کن. که خسته نشی و یهو برنگرده.

همینجا تاپیکای خوبی هست بچه ها کالری شماری میکنن. خیلی انگیزه میدن

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
۵۸ کیلو 

وای چ جوری کم‌کردی عجب اراده ای

چقد کم کردی؟؟؟برنج و نونم میخوردی

من ٧٠بودم شدم ٥٥اره برنج و نون ميخوردم ولي در حد مجاز فقط مهمترين اش اينه اب خيليي زياد بايد خورد كه پوست نيافته و اينكه از ساعت ٧شب به بعد غذاي سنگين اصلااا نخوري روزي يه ساعت راه رفتن 

كاش خوشبختي هم مثل مرگ حق بود