2777
2789
عنوان

چاقی خراست😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 122 پست
بچه هاا شما که پیاده روی میریدکی میرید من دوست دارم صبح برم ولی خو هیشکی نیست یه ذره میترسم تنهایی ...

من تو خونه با سی دی ورزش میکردم

پیاده روی کلییییی راه میرفتم میدیدم تازه یه ربع شده. خیلی هم تند راه میرم

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تاپیک اریانا هستم اما ایتچندروزه کم می اومدم اخه همش تقلب داشتم پایه ام ماست وخیار چندروزه

اهان ,منم چن روز زیاد خوردم از فردا تا اخر هفته رژیمم سفتو سخت ؟زهرا عکس رژیمو گذاشته ,اگه هستی از فردا بیا تاپیک شروع کنیم 

اهان ,منم چن روز زیاد خوردم از فردا تا اخر هفته رژیمم سفتو سخت ؟زهرا عکس رژیمو گذاشته ,اگه هستی از ف ...

الان میرم تاپیک ببینم چطوره....

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

خانومای عشق برنج،

اول بشقابتونو پر سالاد کنید بعد روی سالادتون ۴ ق برنج بکشید با خورش. دوباره یا بشقاب اینجوریِ دیگه هم بخورید هم کاملا سیر میشید هم حس برنج دوستیتون😉 اشباعععع میشه هم زیاد نخوردید

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
من برنج نخورم اعصابم خرد میشههه بداخلاق میشم    

من برنج اصلا دوس ندارم عاشق نونم بوی نون بربری مستم میکنه اصن نمیتونم خودمو کنترل کنم😍😍😍

تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑 
اهان ,منم چن روز زیاد خوردم از فردا تا اخر هفته رژیمم سفتو سخت ؟زهرا عکس رژیمو گذاشته ,اگه هستی از ف ...

صحفه چنده پیداش نمیکنم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !