2777
2789
عنوان

سکته

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 39 پست
آره کم ترسو بودیم اضافه شد اینم عروس خالم ک میگفت یه بچه اومد دره گوشم داد زد ااااااا سکته کردم الان ...

خیلی بده واقعا تو خیابونم میریم همش به شوهرم میگم وای نزنی به این نزنی به اون انقد میترسما همشم بیخودیه من حساس شدم میدونم

تنهای غمگین ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان بهترى عزيزم

پيش مياد استراحت كن و ديگه بهش فكر نكن ان شاء الله به وقتش نى نى خوشكلت بياد بغلت

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
الان بهترى عزيزم پيش مياد استراحت كن و ديگه بهش فكر نكن ان شاء الله به وقتش نى نى خوشكلت بياد بغلت

آره عزیزم دراز کشیدم دیگه نباید جاهای شلوغ اینا برم

پرواز را بخاطر بسپار پرنده مردنیست❤️
خیلی بده واقعا تو خیابونم میریم همش به شوهرم میگم وای نزنی به این نزنی به اون انقد میترسما همشم بیخو ...

اگه گذاشتن نی نی مون سالم به دنیا بیاد همون باید بشینیم تو خونه بیرونم نریم

بیا الان داد زد سرم شوهرم قلبم داره تندتند میزنه در حالت عادی بودم قورتش میدادم   &nbs ...

قورتش بده نترس بدو برو توام یه چی شیرین بخور با دادم بگو چته😂😂😂

خونه موندن تنهایی رو ترجیح میدم حوصله کسی رو ندارم اصلا یه جوری شدم

منم حالا همه رو شوهراشون حساسن من رو مادرشوهزم شدم خیلی رو مخمه ۷۱ سالشه جرعت ندارم دراز بکشم یه اخمی میکنه انگار ارث باباشو میخواد

بخدا چیزیم بش نگفتما رفته پایین یه ساعته با این همسایه اوسکلمون حرف میزنه اخه همیشه میگه اینا منو میگیرن به حرف من دلم نمیخواد حرف بزنم اومد گفتم چی میگید یه ساعته خودت بدت نمیادا با این حرف بزنی داد زد اره خودم دوس دارم تو چیکار داری.منم هیچی نگفتم حوصله ندارم وگرنه خرخرشو میجوییدم  

تنهای غمگین ...
منم حالا همه رو شوهراشون حساسن من رو مادرشوهزم شدم خیلی رو مخمه ۷۱ سالشه جرعت ندارم دراز بکشم یه اخم ...

مادرشوهرم که از اول رو مخم بودو هست زیاد نمیرم هفته ای یه شام میرم برمیگردم

تنهای غمگین ...