2777
2789
عنوان

سکته

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 39 پست
بخدا چیزیم بش نگفتما رفته پایین یه ساعته با این همسایه اوسکلمون حرف میزنه اخه همیشه میگه اینا منو می ...

قاطی دارن کلا بزار تو حاله خودش باشه😂

پرواز را بخاطر بسپار پرنده مردنیست❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قاطی دارن کلا بزار تو حاله خودش باشه😂

پووووووف قهر کرده رفته رو مبلا خوابیده انگار من سر این داد زدم  میبینی روزگار منو همیشه طلب داره ازم یه بارم عذرخواهی نمیکنه ایندفعه انقد باهاش حرف نمیزنم حالش جا بیاد بچه پررو

تنهای غمگین ...
پووووووف قهر کرده رفته رو مبلا خوابیده انگار من سر این داد زدم   میبینی روزگار منو همیشه طلب د ...

برو با صدای بلند بگو آخخخخ جووووون آخیییش مامانی امشب راحت میخوابیم خدا پدر همسایه رو بیومرزه 😂😂😂😂

رفتم بهش میگم پاشو بیا روتخت بخواب زمین سرده من نمیام تو اتاق داد میزنه میگه میرم تو ماشینم میخوابما ولم کن  یکی بزن پس کله ی من ببینم بیدارم این چش شده جنی شده یا همسایمون پرش کرده  به درک بره پیش مامان جونش منو بچم که باهم خوشیم

تنهای غمگین ...
رفتم بهش میگم پاشو بیا روتخت بخواب زمین سرده من نمیام تو اتاق داد میزنه میگه میرم تو ماشینم میخوابما ...

بگو مرسی واقعا آدم با زن حاملش اینجوری نمیکنه مرسی از رفتارت