2777
2789
عنوان

سکته

360 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها با شوهرم بیرون بود نشسته بودم تو‌ماشین یهو از این بچه فال فروشا داد  زد خاااااااللللللههههه گشنمهههههه انقد ترسیدم تو شوکم هنوز داد زدم واااااااای چیه میگفت پول بده غذا بخرم خلاصه سکته کردم زیره دلم انقد درد گرفت ترسیدم نی نیم چیزیش شه هنوزم از شوک بیرون نیومدم😢😢😢😢😞

پرواز را بخاطر بسپار پرنده مردنیست❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیزیش نمیشه عزیزم فعلا دو سه ماهه اول با هر تحریکی زیر دلت تیر میکشه و درد میگیره عادیه ولی نی نی چیزیش نمیشه بیشتر خودت اذیت میشی

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
 بچه س دیگه اون بدبخت... ان شاالله ک چیزی نیست یکم ذهنتون رو از فکرش بیارین بیرون.. خب چیزی داد ...

نه بابا پول نداشتم دلت خوشه ها از هر ماشین پول کلی دروورد

منم تو حاملگی سریع بند دلم پاره میشد از ترس.فکر کنم طبیعی باشه ولی یه چیز شیرین بخور وقتی میترسی

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
وای منم از وقتی حامله شدم انقد ترسو شدم دختر همسایمون تو راه پله جیغ زد دویید پایین تا یه ساعت بدنم ...

آره کم ترسو بودیم اضافه شد اینم عروس خالم ک میگفت یه بچه اومد دره گوشم داد زد ااااااا سکته کردم الان درکش کردم