2777
2789

سلام وقتتون بخیر نی نی سایتیا،من نامزد کردم و قراره حدود دوسال نامزد باشیم و چون شهر محل تحصیلمون فرق میکنه کلا هرکدوم ی نقطه از ایرانیم و دوسال دوریم و اوج ارتباطمون تلفنیه،میخواستم راهنمایی کنید با وجود اینکه ما عقد نیستیم و فقط نامزد از راه دور چجوری رابطمون رو حفظ کنیم؟اخه توی همین مدت کوتاه دودفعه مفصل بحثمون شد که هر دودفعه هم مقصر من بودم و ناراحتش کردم اخرش هم اون دلجویی کرد تا حل شد،میخواستم بدونم چیکار کنم رفتارم چجوری باشه؟مردا از چه کلمات و جملاتی بیزارن و عصبی میشن اخه بهش گفتم تو احساساتت ضعیفه خیلی ناراحت شد و تو دلش موند و گفت از من چه انتظاری داری ک همچین حرفی رو زدی،لطفا بهم بگین مردا روی چه چیزایی حساسن چطوری باید باهاش رفتار کرد چجوری تو دستمون بگیریمشون چجوری رابطه محکم شه و خیلی ادمو دوس داشته باشن؟

سرزنشش نکن رک و راست بگو دوست داری چیکار کنه چطوری باشه اونم همینطور. ادم این زبونو درستبه کار بگیره خیلی از مشکلات بوجود نمیاد

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرزنشش نکن رک و راست بگو دوست داری چیکار کنه چطوری باشه اونم همینطور. ادم این زبونو درستبه کار بگیره ...

همه میگن اگه خودت بخوای قشنگ تو دستت میگیریش مرد باید تودستت باشه و فلان ولی نمیدونم چجوری😭😭😭

سلام زندگی حضرت زهرا سلام اله علیها رو بخونید و الگو قرار بدید همممممه چی حله.خوشبختیتون تضمیییینه😙

(اللهم عجل لولیک الفرج)اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.

هر کسی با اونیکی فرق داره، الکی خودت رو درگیر این نسخه پیچیدن های الکی کلی واسه مردا نکن.

تنها کاری که میتونی بکنی اینه که خودت آدمی باشی که دوست داشتنیه، دیگه اینکه اون دوست خواهد داشت یا به خودش بستگی داره. معلومات داشته باش، آویزون نباش، راجع به چیزای جالب حرف بزن و انرژی داشته باش

مردا فقط تعریف تمجید دوس دارن.. بگی تو از همه بهتری  وااای چقد مهربون تری.. وای چقد خوبتری و ...

فکر نمیکنن داری الکی میگی؟ی دفعه امتحان کردم بعد خودم حالم بد شد چون اون به من میگه من جوابشو میدم اللللکککیییی برو بابا

مردا فقط تعریف تمجید دوس دارن.. بگی تو از همه بهتری  وااای چقد مهربون تری.. وای چقد خوبتری و ...

اینجوری هم تبدیل میشن به یه ادم خودشیفته که

هر کس و باید اندازه لیاقتش تعریف کرد

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
Long distance relationships  واقعا سخته ولي اگه بخواي ميتوني

من هنوز اولشه برام نمیدونم سختیش چجوریه ولی اولین تجربه ای که باهاش داشتم و خیلی بد بود همین بحثای بینمون بود که اذیت شدم

دوساله نامزدی؟مدت کوتاهی نیس ک مردم تو دوماه کلی دعوا دارن البته جلوگیری از دعوارو میپسندما و تلاشتون قابل تحسینه ولی خب همچینم زمان کمی نیس خواهر

ما هم مسکلمون اینه گاهی حرف همو خوب متوجه نمیشیم و اشتباه برداشت میکنیم

و اینکه ما محرمیت نخوندیم و بعد صفر عقدمونه ولی اون حس میکنه ما زن و شوهریم و دست دادن و بغل و اینا رو میخواد من میگم ن 

دوران بیخودیه😅البته خوبم هستا ولی آدم سردرگمه

همه واست تعیین تکلیف میکنن

میدونم واسه خیلیا صلوات فرستادید و خسته شدید،ولی اگه میشه واسه من و مشکلاتمم دعا کنید و صلوات بفرستید😪سخت بهش نیاز دارم😔جان خودتون دیگه این عکس پروفایلمو برندارید هی گم نشم😅
فکر نمیکنن داری الکی میگی؟ی دفعه امتحان کردم بعد خودم حالم بد شد چون اون به من میگه من جوابشو میدم ا ...

باور کن.. مردا همه عاشق اینن ک برا زن هاشون بهترین باشن.. اصن حال میکنن ک زنشون اونارو بیشتر از هرمرد دیگه ای تحویل بگیره..

خب خوششون میاد دیگه .. لذت میبرن ازین ک بهشون این حرفا ک گفتمو بزنی..

فکر نمیکنن داری الکی میگی؟ی دفعه امتحان کردم بعد خودم حالم بد شد چون اون به من میگه من جوابشو میدم ا ...

به نظرم خودت باش

خوبیه دوران نامزدی اینه که میشناسیش و ایشونم حق داره بشناسدت

بنابراین خودت باش