2777
2789
عنوان

در دوران نامزدی هستم،راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 29 پست

برای همه که یه فرمول ثابت نیس..ما سه سال اینجوری دوست بودیم‌ خداییش رابطمون بهتر از بعد ازدواجمون بود..اصلا مساله ای نیس..این مدل رابطه شیرینیای خودشو داره بعدا خاطره میشه..خیلیم رمانتیک بود رابطه ما

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا فقط تعریف تمجید دوس دارن.. بگی تو از همه بهتری  وااای چقد مهربون تری.. وای چقد خوبتری و ...

من اینهمه به شوهرم از ته دل تعریف و تمجید میکنم اما مگه ما زن ها هم دل نداریم هزارتا تعریف میگیم بعد بزور ی حرکت نشون میدم بعد آخر هم بقول این بنده خدا به ی جمله گیر میدن

دوساله نامزدی؟مدت کوتاهی نیس ک مردم تو دوماه کلی دعوا دارن البته جلوگیری از دعوارو میپسندما و تلاشتو ...

تقریبا جفتمون خونواده مذهبی داریم معتقدیم که نامحرمیم برا هم،ولی میترسم تکراری شیم برا هم توی این مدت از همه بدتر خودم بیشتر تنوع طلبم😂

غر نزن با محبت و صبوری صحبت کن همش از خستگیات و مشکلاتت نکن شاد باش و از همه مهمتر زیاد تلفنی حرف نز ...

وای ماهروقت پیام میدیم بحثمون میشه اون مثلا میخواد شوخی کنه کلا حال منو بهم میریزه من جدی میگیرم دعوا میشه بعد باید سه چهار ساعت تلفنی حرف بزنیم تا اوکی شه😂

تقریبا جفتمون خونواده مذهبی داریم معتقدیم که نامحرمیم برا هم،ولی میترسم تکراری شیم برا هم توی این مد ...

ما هم خیر سرمون معتقدیم ولی چون همه میدونن میگه ما ک زن و شوهریم بعدم مگه میخایم چکارکنیم😅توجیه میکنه

البته فعلا ک خدا کمک کرده مقاومت کردم منم

ولی دوسال زیاده ها حداقل عقد کنید

چجوری میتونید انقد طولانی تحمل کنید

من ک میگم خیلی دوران سختیه

میدونم واسه خیلیا صلوات فرستادید و خسته شدید،ولی اگه میشه واسه من و مشکلاتمم دعا کنید و صلوات بفرستید😪سخت بهش نیاز دارم😔جان خودتون دیگه این عکس پروفایلمو برندارید هی گم نشم😅
وای ماهروقت پیام میدیم بحثمون میشه اون مثلا میخواد شوخی کنه کلا حال منو بهم میریزه من جدی میگیرم دعو ...

خوب شما ک اخلاقشو میدونی پس شوخیاشو جدی نگیر و بخند.با دعوا زیاد همدیگرووخسته میکنین

خدایا شکرت   
برای همه که یه فرمول ثابت نیس..ما سه سال اینجوری دوست بودیم‌ خداییش رابطمون بهتر از بعد ازدواجمون بو ...

وای چقد امید دادی،ممنون،ولی خب ما با دوستی ی خرده فرق داریم خونواده ها در جریانن واین موضوع رو سختتر میکنه باید برطبق قوانین اونا باشیم

درود

اینکه بحث و دلخوری پیش بیاد چیز عادی و طبیعی هست. اما باید به مواردی که باعث بحث و دلخوری میشه دقت کرد، یعنی اینکه کجا و چه مواردی باعث حساسیت و دلخوری شده؟ لحن ها مشکل داره؟ انتظارت غیر عادیه؟ یا تجربه در برخورد با نامزد پایینه؟ همه اینها رو باید چک کرد.

درکل آقایون هم با هم متفاوتند، باید دید از چی خوشش میاد و از چی بدش میاد، یعنی نیاز هاش چیه و چه انتظاراتی از شما داره و شما باید اینها رو متوجه بشین و از طرفی ایشون هم همین کار رو در مورد شما بکنه  و از شما اطلاعات دقیقی بدست بیاره و هر جا هم که خودش متوجه نشد شما با لحنی مناسب و با ارامش و ظرافت زنانه بهش بفهمونین که چی میخواین و چی نمیخواین. البته اینم بگم هیچ وقت از اقایون انتقاد نکنین، مقایسه نکنین اونها رو، از توانایی هاش و تلاشی که براتون میکنه تشکر زبانی و حتی عملی یعنی اینکه شما هم تلاشی متقابل براش بکنین، چون آقایون محبت عملی رو درک میکنه. بحث زیاده خواستین بگین تا بازم بگم..

مدت ها پیش آموختم که هرگز نباید با یک خوک کشتی گرفت، چون هر دو کثیف می شوید و خوک هم از این کار لذت می برد. جرج برنارد شاو
ما هم خیر سرمون معتقدیم ولی چون همه میدونن میگه ما ک زن و شوهریم بعدم مگه میخایم چکارکنیم😅توجیه میک ...

خب خودم دوس ندارم طولانی عقدکرده باشم ماکه دوریم برا چی عقد کنیم!