melorynn مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 5840 عنوان خون پریودی دقیقا چه شکلی و چه مدلیه 133 بازدید | 9 پست من کلا لخته لخته زیاد دارم موقع پریودیم رنگشم قرمزه اخراش تیره میشه طبیعیه؟؟ 1403/07/09 | 21:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیپس_نمکی_هسدم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2726 تنبلی تخمدان نداری؟ چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:)) بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️
چیپس_نمکی_هسدم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2726 چرا دارم بخاطر همونه چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:)) بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️
چیپس_نمکی_هسدم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2726 باید چجوری باشه خون پریودی؟ منم تنبلی دارم برای ماها لخته لخته و زیاد و اکثر مواقع تیرست و زمان پریودی کم و زیاد میشه برای بقیه اینه که شفافه خونشون و رقیق و زمان پریودی شون بموقست چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:)) بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️
melorynn مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 5840 منم تنبلی دارم برای ماها لخته لخته و زیاد و اکثر مواقع تیرست و زمان پریودی کم و زیاد میشه برای بقیه ... برا من از اول همینجوری لخته لخته بوده البته تیره نیست ولی خب خیلی لخته داره
چیپس_نمکی_هسدم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2726 برا من از اول همینجوری لخته لخته بوده البته تیره نیست ولی خب خیلی لخته داره نه من دو سه سالیه اینشکلی شدم و تنبلی اومده سراغم دکتر برو حتما و باید یسری چیزا رو رعایت کنی مث خورد و خوراک رو تا درمان بشه چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:)) بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️
melorynn مدیر استارتر عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 5840 نه من دو سه سالیه اینشکلی شدم و تنبلی اومده سراغم دکتر برو حتما و باید یسری چیزا رو رعایت کنی مث خور ... اتفاقا تحت نظرم دکترم سونو اینا دادم
چیپس_نمکی_هسدم عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2726 اتفاقا تحت نظرم دکترم سونو اینا دادم خیلیم خوب موفق باشی زیبا❤️ چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:)) بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️