2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان باشه حتما کالری مجازم ۱۷۷۰هس خودم ۱۳۰۰میخورم ....اره اون فست رو امتحان کردم میتونم ...در هفته چ ...

خوب از همون کالری خودت شروع کن و هر ی هفته یکبار ۲۰تا ازش کم کن،اینجوری یواش یواش لاغر میشه و پوستت افتاده نمیشه

فست میتونید هر روز باشین،ولی من خودم ۴بار در هفته میگیرم ک بدنم عادت نکنه

بهتره زمان فست هیچ فعالیت سنگینی نداشته باشین چون بدن ضعف پیدا میکنه

آهان باشه حتما کالری مجازم ۱۷۷۰هس خودم ۱۳۰۰میخورم ....اره اون فست رو امتحان کردم میتونم ...در هفته چ ...

ولی میتونی کالریتم بالا پایین کنی مثلا امروز ۱۴۰۰ بخور فردا ۱۳۰۰ پس فردا ۱۳۵۰ 

اینجوری هم تاثیر داره

اهان خیلی ممنونم خوبه برم باشگاه حتما میگم اینو....موفق باشین 💖

یادت باشه برای نتیجه بهتر نری فقط سراغ هوازی چون لاغر میشی اما پوستت شل میشه

هوازی و قدرتی باهم کار کن

ممنونم،شما هم موفق باشین🤍

من الفااسلیم خوردم تا از شر چاقی خلاص بشم

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
نظر من نخور خوب نیست

اخه سردرد شدید میشم مثلا امروز فست بودم راحت بودم با به مسکن اگه نخورده بودم الان رو به موت بودم...حتی روزه که میگرفتم رمضون مسکن خودم هرروز یدونه تا تونستم بگیرم والا عمرا بتونم بگیرم شدید در حد حالت تهوع میشه حالم 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

خوب از همون کالری خودت شروع کن و هر ی هفته یکبار ۲۰تا ازش کم کن،اینجوری یواش یواش لاغر میشه و پوستت ...

من ۱۳۰۰میخورم کاملا راحتم اصلا احساس گرسنگی نمیکنم چون عادت دارم فقط دو وعده بخورم هرروز...از دیشب ۱۱هیچی نخوردم تا ساعت ۲ظهر امروز خواستم ببینم میتونم تحمل کنم فقط چایی وآب خوردم یدونه آبمیوه کوچولو حتی دوساعتم پیاده ردی کردم ۱۳کیلومتر خیلی خوب بود راحت بودم ....بعدازطهرم دویاعت خوابیدم استراحت شد برام...البته یدونه صبح مسکن خوردم اون خیلی کمکم کرد وگرنه سردرد شدید میشدم...ممنونم ازتون واقعا کمک کرده راهنمایبهاتتون ....اره منم میخوام یه روز در میون فست نگه دارم همون ۴روز فست بشم نثل شما...فکر کنم اونجوری در ماه ۳کیلو کم بشم اگه خدا بخواد

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

ولی میتونی کالریتم بالا پایین کنی مثلا امروز ۱۴۰۰ بخور فردا ۱۳۰۰ پس فردا ۱۳۵۰ اینجوری هم تاثیر داره

اره اینم پیشنهاد خوبیه دیروز ۱۳۰۰ امروز ۵۰تا کمتر خوردم فردا ۱۴۰۰میخورم ...ممنونم واقعا💖💖💖💖

یادت باشه برای نتیجه بهتر نری فقط سراغ هوازی چون لاغر میشی اما پوستت شل میشههوازی و قدرتی باهم کار ک ...

چشممم حتما خیلی ممنونم ازتون...لطف کردین ...خوشبخت وعاقبت بخیر بشین انشاءالله💙🩵💜🤎💖💝💗💓

خب خب کسی امروز استارت زده ؟؟

بله من روز سوم بود فست بکدم همراه با پیاده روی عالی بود برام ۱۲۵کالری خوردم....نون نصف تافتون در طول روز ...سالاد خوردم بدون سس با مرغ ...سیب ....مغز پسته خام ....دوتا تخم مرغ آبپز ....چایی ...قهوه بدون شکر....۱۲۵۰تا شده کالری امروز خیلیم اخساس سیری دارم خداردشکر....میخوام در هفته ۴روز فست باشم ...طبق راهنمایی ساراجون....از ۸تا ۱۲فردا ظهر فست عالیه اصلا هم سخت نیس...امتحان کنین 

نظر من نخور خوب نیست

تصمیم گرفنم دیگه نخورم نوافن میخوردم میخوام هروقت سردرد شدم سرماخوردگی بخورم یدونه فقط ...سرماخوردگی هم مسکنش ضعیفه هم ویتامین ۳داره....با این کم کنم سردرامو