2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۲,کیلو کمبود وزن دارمممم خوشبحالتوننن کاشهرچی اضاف داشتین میدادید به من 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
عزیزم کالری ۱۰۰۰و زیر ۱۰۰۰اشتباههشاید ی مدت وزن کم کنی اما بعد بدن وارد قحطی میشه و استپ شدید پیدا م ...

فعلا که ۱۳۰۰اینا میخورم دو روز هس شروع کردم....ممنونم گلم...اره تا هواسرد بشه پیاده روی میرم بعد میرم باشکاه...راستش میاده روی خیلی دوس دارم ....فکر کنم در هفته دو روز ۷۰۰فست بگیرم در هفته....بقیه روزا ۱۳۰۰بهتر جواب بده درسته؟جمعه ها هم آزاد بزارم یا روزای تولدمون که تو این چندماهه یا شب یلدا اینا 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

عزیزم کالری ۱۰۰۰و زیر ۱۰۰۰اشتباههشاید ی مدت وزن کم کنی اما بعد بدن وارد قحطی میشه و استپ شدید پیدا م ...

فت برن چه جوری عزیزم 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

ممنون توکل بخدا شما هم موفق میشین. روز شنبه بدون نان تموم کردم.سعی میکنم شکر حذف کنم. بیشتر حبوبات ا ...

آهان انشاءالله ممنونم همینطور شما به هدفتون برسین انشاءالله خیلیم عالی این نون کم بشه وتنقلات وشیرینی جات حذف بشا زودی کم میکنیم

فعلا که ۱۳۰۰اینا میخورم دو روز هس شروع کردم....ممنونم گلم...اره تا هواسرد بشه پیاده روی میرم بعد میر ...

شما از اپلیکیشن استفاده کنی کالری بیشتری بهت میده و کم کم کمش میکنه

منظورم از فست اینه ک ۱۶ ساعت چیزی ب جز مایعات نخوری

از ۱۲ ساعت شروع کن و ب ۱۶ ساعت یا بیشتر برسون

شدیدا تاثیر داره

مثلا از ۸ شب تا ۱۲ فردا ظهر بجز مایعات بدون کالری مثل آب و چایی چیزی نخور و ساعت ۱۲ ی وعده ی پر پروتئین بخور و 

کالری ک مصرف میکنی رو توی زمان باقی مانده مصرف کن

شما از اپلیکیشن استفاده کنی کالری بیشتری بهت میده و کم کم کمش میکنهمنظورم از فست اینه ک ۱۶ ساعت چیزی ...

آهان باشه حتما کالری مجازم ۱۷۷۰هس خودم ۱۳۰۰میخورم ....اره اون فست رو امتحان کردم میتونم ...در هفته چندروز اینجور فست تاثیر داره بگیرم ؟؟واینکه من صبحهاپیاده روی میکنم تا ۱۲ فست باشم مشکلی پیش نمیاد 

عزیزم ی ورزش ک هم هوازی داره هم قدرتیمربی ما بیشتر قدرتی کار میکنه میگه نمیخام پوست‌تون شل بشهاین دی ...

اهان خیلی ممنونم خوبه برم باشگاه حتما میگم اینو....موفق باشین 💖

یه سوالی دارم من پیاده روی که میکنم سردرد میشم براهمین قبل شروع یه مسکن میخورم یعنی در هفته ۵تا میشه...بنظرتون تا عید ضرر نکنه این مسکنها...میگن مداوم مصرف کردن به کلیه ها اسیب میزنه...بنظرتون روز یدونه اونم فقط وقتی میرم پیاده روی مشکلی نداشته باشه