2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از دیروز جدی شروع کردم تو ۴ماه با پیاده روی فقط ۴کیلو کم کردم الان ۸۰ هستم ...از دیروز هم پیاده روی تند میرم هم کم خوری رو شروع کردم دیگه حالم از خودم بهم میخوره رفتن شلوار پرو کنم سایز ۴۶ تنم نشد انقدم خودمو هیکلمو زشت دیدم دیگه واقعا شروع کردم تا عید بشم ۶۷اینا ....کالری شماری میکنم دیرو ۱۳۰۰خوردم...امروز ۱۲۸۰تا خوردم ...البتا اصلا احساس گرسنگی ندارم باید از فردا ۱۰۰۰تا بخورم....دیروز ۱۰کیلومتر راه رفتم پیاده روی تند....امروز ۹ونیم کیلومتر....ترازومم پسرم شکسته بود رفتم خریدم از عقربه ای ها تا نشکنه دیگه...

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

حالا هرجور بخوایین منم هستم اعلام کنیم اینجاچقد خورویم چقد ورزش یا پیاده روی کردیم سرماه هم وزن گیری بشه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

من از دیروز جدی شروع کردم تو ۴ماه با پیاده روی فقط ۴کیلو کم کردم الان ۸۰ هستم ...از دیروز هم پیاده ر ...

عزیزم شما که شروع کردین مارو هم راهنمایی کنید همگی دور هم به وزن دلخواهمون برسیم چه شکلیه کالری شماری باید چیکار کنیم 

و خدایی که به شدت کافیست
عزیزم شما که شروع کردین مارو هم راهنمایی کنید همگی دور هم به وزن دلخواهمون برسیم چه شکلیه کالری شمار ...

برو تو بازار کالری شماری مانکننصب کن هرچی خوردی بزن اونجا حتی یدونه تخمه هم خوردی بزن دقیق ...اوندقت میبینی چقد ریزه ۷واری اینا داری به مرور حذف میکنی قند وشکر روهم حذف کن بجاش خرما بخور ...ابم بخور اونجا ثبت کن....وزنتم بزن بهت اونجا نشوم میده چندکالری باید بخوری یه ۲۰۰تا کمتر از کالری مجازت بخوری زودتر کم میکنی

برو تو بازار کالری شماری مانکننصب کن هرچی خوردی بزن اونجا حتی یدونه تخمه هم خوردی بزن دقیق ...اوندقت ...

منم وزنم ۸۰ شده میخام بشم ۶۵ اینا .. ولی تنهایی نمیتونم رژیم بگیرم خیلی سختمه اگ شما باید انگیزه میشه واسم 

و خدایی که به شدت کافیست