2777
2789
عنوان

قرص خوردم

433 بازدید | 70 پست

تاپیک ۳ تا مونده به آخر گفتم دوست دوستم خورده 

الکی گفتم که مطمئن شم با.این تعداد قرص میمیرم یا نه چون میدونستم بگم خودم خوردم فقط میخواین بگین برو دکتر

تا فردا همه چی تمومه🙂

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه چرا عزیزم

مشکلات خانوادگی

و واقعا الان خوشحالم ..حاضرم برم جهنم 

جهنم چه فرقی با این زندگی داره 

هیچی 

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂

آرزو داشتم دکتر بشم سخت تلاش میکردم واسه رشتم 

ولی خدا از اولش با من مشکل داشت 

دیگه واقعا تحملم تموم شد

مشکلات خانوادگیو واقعا الان خوشحالم ..حاضرم برم جهنم جهنم چه فرقی با این زندگی داره هیچی

فداتشم فکر کردی زندگی بقیه گل و بلبله؟ قوی باش گلم  

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

فداتشم الان خوردی؟ تو رو خدا زنگ بزن اورژانس نکن اینکارو با خودت

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

فداتشم فکر کردی زندگی بقیه گل و بلبله؟ قوی باش گلم

بخدا هست 😭😭😭

همسنای من زندگیشون گل بلبله 

تا کی تحمل تا کی قوی بودن بار دومه که همچین کاری می‌کنم 

خدا که خودش منو جم نمیکنه منم که خودم میخوام بمیرم هی برم میگردوته😭😭😭😭😭

عزیزم چرا مادرتو بیچاره کردی

از خداشه اون😭😭

فداتشم الان خوردی؟ تو رو خدا زنگ بزن اورژانس نکن اینکارو با خودت

بله خوردم 

نه واقعا دیگه بسمه هرچی کشیدم 

دلم برا داداشم تنگ میشه😭

بخدا هست 😭😭😭همسنای من زندگیشون گل بلبله تا کی تحمل تا کی قوی بودن بار دومه که همچین کاری می‌کنم خ ...

ببین گلم از رو ظاهر زندگیا قضاوت نکن پاشو خودت به خودت کمک کن تلاشتو بکن بهترین بشی جوری که همه انگشت به دهن بمونن خودکشی کار ضعیفاست تو باید قوی باشی از همین امشب به خودت قول بده حال خودتو خوب کنی تو میتونی

بله خوردم نه واقعا دیگه بسمه هرچی کشیدم

ای خدا پاشو گلم زنگ بزن اورژانس من بچه دوماهه دارم شیر میدم استرس گرفتم پاشو به حرف خواهرت گوش کن فداتشم

ببین گلم از رو ظاهر زندگیا قضاوت نکن پاشو خودت به خودت کمک کن تلاشتو بکن بهترین بشی جوری که همه انگش ...

قوی باشم؟من ضعیفم..سعی کردم باد از خودکشی باز اولم درست کنم زندگیمو 

ولش نشد 

دیگه نمیکشم