2777
2789
عنوان

قرص خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 70 پست
ای خدا پاشو گلم زنگ بزن اورژانس من بچه دوماهه دارم شیر میدم استرس گرفتم پاشو به حرف خواهرت گوش کن فد ...

معذرت میخوام باعث شدم ناراحت شید 

من کلا همینم همه ازم ناراحت میشن همه ازم بدشون میاد هیچکس چشم دیدنمو نداره 

نمیتونم واقعا 

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
قوی باشم؟من ضعیفم..سعی کردم باد از خودکشی باز اولم درست کنم زندگیمو ولش نشد دیگه نمیکشم

فکر کردی من تو زندگیم مشکل ندارم؟فکر کردی خودکشی نکردم؟ چرا کردم قرص خوردم اما تو بیمارستان دوراز جونت مثل سگ پشیمون شدم با اینکه اگه از دردام بگم از سختیایی که کشیدم واقعا برگات میریزه اما مثل سگ پشیمون شدم از خودکشیم

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معذرت میخوام باعث شدم ناراحت شید من کلا همینم همه ازم ناراحت میشن همه ازم بدشون میاد هیچکس چشم دیدنم ...

نه فداتشم بخدا نگرانتم 

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

دلم برا داداشم تنگ میشه😭

اگه داداشتو دوست داشتی اینکارو نمیکردی الانم دیر نشده 

فکر کردی من تو زندگیم مشکل ندارم؟فکر کردی خودکشی نکردم؟ چرا کردم قرص خوردم اما تو بیمارستان دوراز جو ...

من همون بار اولم پشیمون نشدم به زور بردنم بیمارستان

دیگه بدون اعتماد نمیتونم زندگی کنم 

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
من همون بار اولم پشیمون نشدم به زور بردنم بیمارستاندیگه بدون اعتماد نمیتونم زندگی کنم

زندگیه دیگه عزیزم یهو دیدی ورق برگشت و روی خوش زندگیو دیدی فکر داداشت باش اون دوست داره 

اگه داداشتو دوست داشتی اینکارو نمیکردی الانم دیر نشده

بچست..واسش نامه نوشتم بزرگ شد بخونه 

کاش بیشتر باهاش بازی میکردم کاش باهاش بدحالایی نمیکردم کاش ببشتر بغلش میکردم بوسش میکردم قبل خواب بغلش کردم گفنتم اگه آجی بمیره ناراحت میشی انقد بغلم کرد گفت نگو دوست دارم من 

گفتم خدا گفته گفت بهش بگو نمیام 

خیلی دوسش دارم خیلی 

زندگیه دیگه عزیزم یهو دیدی ورق برگشت و روی خوش زندگیو دیدی فکر داداشت باش اون دوست داره

۵ ساله روی خوش به من نشون نداده زندگی 

بچست..واسش نامه نوشتم بزرگ شد بخونه کاش بیشتر باهاش بازی میکردم کاش باهاش بدحالایی نمیکردم کاش ببشتر ...

توروخدا نکن بچه گناه داره بخدا داغون میشه روحیه اش خراب میشه...

توروخدا نکن بچه گناه داره بخدا داغون میشه روحیه اش خراب میشه...

الهی بمیرم براش همین الانم شده بعد از اون خودکشیم خیلی ترس برداشته 

خدا منو بزنه که از امون اولش برای همه دردسر بودم 

۵ ساله روی خوش به من نشون نداده زندگی

پس من چی بگم که الان ۲۷ سالمه  تقریبا از ۱۵ سالگی بدبخت شدم زندگیم جوونیم داغون شد الانم به عشق بچه هام زنده ام توام به فکر داداشت باش

الهی بمیرم براش همین الانم شده بعد از اون خودکشیم خیلی ترس برداشته خدا منو بزنه که از امون اولش برای ...

گناه داره طفلی چرا اینقدر خودخواهی؟ چرا به داداشت که بعد تو داغون میشه فکر نمیکنی اصلا؟میدونی آینده اش پر از ترس میشه 

پس من چی بگم که الان ۲۷ سالمه تقریبا از ۱۵ سالگی بدبخت شدم زندگیم جوونیم داغون شد الانم به عشق بچه ...

نه دیگه واقعا نمیتونم 

مرسی که وقت گذاشتید و معدزت میخوام باعث ناراختیتون شدم 

من برم بخوابم دیگه ..فردا که برای مدرسه بیدار نشم میان میبینم همه چی تموم شده و به آرزوشون رسیدن 

شبتون بخیر 

نه دیگه واقعا نمیتونم مرسی که وقت گذاشتید و معدزت میخوام باعث ناراختیتون شدم من برم بخوابم دیگه ..فر ...

نه وایسا