2777
2789
عنوان

قرص خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 70 پست
گناه داره طفلی چرا اینقدر خودخواهی؟ چرا به داداشت که بعد تو داغون میشه فکر نمیکنی اصلا؟میدونی آینده ...

وای نگو تروخدا 😭😭

الهی دردی به قلبم به خدا من خودخواه نیستم بخدا سعی کردم خمه چیو درست کنم نشد 

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..🤍

نه دیگه واقعا نمیتونم مرسی که وقت گذاشتید و معدزت میخوام باعث ناراختیتون شدم من برم بخوابم دیگه ..فر ...

ببین گلم الان سنت کمه بخدا یه سه چهارسال دیگه خنده ات میگیره به این کارت الانم مثل دختر خوب پاشو بپوش برو اورژانس بعدش بیا با هم بازم حرف میزنیم میخوام از زندگیم برات بگم از دردام...

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین گلم الان سنت کمه بخدا یه سه چهارسال دیگه خنده ات میگیره به این کارت الانم مثل دختر خوب پاشو بپو ...

فکر کردی من الان بهشون بگم دیگه منو میبرن؟

اوندفعه هم که بردن برای ابروی خودشون بود و اگرنه خودشون گفتن همچین کاری کنم 

الانم با خیال خوش خوابن من بگم فقط باید کتکشو بخورم 

ایشالا زندگی بعدی باهم حرف میزنیم آجی 

فکر کردی من الان بهشون بگم دیگه منو میبرن؟اوندفعه هم که بردن برای ابروی خودشون بود و اگرنه خودشون گف ...

دورت بگردم پاشو بیدارشون کن پاشو تو جگرگوشه شونی بخدا اگه چیزیت بشه اونا بدبخت میشن حالا شاید باهات تند رفتار کنن اما هر چی باشه بچه شونی صلاحتو میخوان دخترخوب

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

وای نگو تروخدا 😭😭الهی دردی به قلبم به خدا من خودخواه نیستم بخدا سعی کردم خمه چیو درست کنم نشد

حقیقتو گفتم اگه به فکر داداشتی باید قوی باشی پاشووووووو نزار آینده بچه پر از ترس از دست دادن عزیزانش باشه پاشووو

دورت بگردم پاشو بیدارشون کن پاشو تو جگرگوشه شونی بخدا اگه چیزیت بشه اونا بدبخت میشن حالا شاید باهات ...

فدای شما بشم که انقد خوبی

من بخوابم شبتون خوش دیگه واقعا چشمم داره میره 

ببخشید اذیت شدید حلالم کنید

فدای شما بشم که انقد خوبیمن بخوابم شبتون خوش دیگه واقعا چشمم داره میره ببخشید اذیت شدید حلالم کنید

نه نرو گلم توروخدا نکن اینکارو پاشوووو

پاشو برو بیمارستان فردا میام تاپیکت حالتو میپرسم باید بگی خوبی پاشوووو

به امام حسین قسم به جون داداشم دیگه نمیرم خیلی خوابم میاد خیلی

اگه جون و روحیه و آینده داداشت برات مهم بود میرفتی 

زنگ بزن به دوستت بیاد ببرت بیمارستان به خانواده ات هم بگو مسموم شدی میخوای بری نگو قرص خوردم

به امام حسین قسم به جون داداشم دیگه نمیرم خیلی خوابم میاد خیلی

وقت واسه خوابیدن زیاده پاشو برو بیمارستان بعد بیا سیر بخواب