2777
2789
عنوان

قرص خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 70 پست
سلام مرسی که یادم بودید نمی‌دونم چرا اینطوری شد ولی زندم و حتی صبح بیدارم کردن رفتم مدرسه و فقط تو م ...

خداروشکر عزیزم، خوشحال شدم ریپلی تو دیدم.... از دیشب تو فکرت بودم هاااا 

حتمااا حتما برو دکتر با مامانت که اگه خدای نکرده مشکلی هست زودتر جلوشو بگیری 

ایشالا حال دلت زودتر خوب شه، دیگه ام از این کارا نکن دختر 🥴

سلام مرسی که یادم بودید نمی‌دونم چرا اینطوری شد ولی زندم و حتی صبح بیدارم کردن رفتم مدرسه و فقط تو م ...

آخ خدایا شکرت بخدا خیلی خوشحال شدم عزیزم😍😍😍😘😘😘😘😘توروخدا دیگه این کارو نکن ایشالا که هیچ مشکلی برات پیش نمیاد نگران نباش😘😘😘

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم نمیکنم دیگه ممنونم بابت نصیحتتون❤️❤️ واسم دعا کنید لطفا زندگیم درست بشه به چیزی که میخوام برسم خ ...

انشالا ب حق قران ب حاجات دلتون میرسین دوست عزیزم و خوشبخت دو عالم میشین براتون ایه الکرسی میخونم  

خداروشکر عزیزم، خوشحال شدم ریپلی تو دیدم.... از دیشب تو فکرت بودم هاااا حتمااا حتما برو دکتر با ماما ...

فدای شما ممنونم که به فکرم بودید خیلی خوبید❤️❤️

باشه چشم حتما 

چشم نمیکنم دیگه بازم ممنونممم که به یادم بودید

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..🤍

آخ خدایا شکرت بخدا خیلی خوشحال شدم عزیزم😍😍😍😘😘😘😘😘توروخدا دیگه این کارو نکن ایشالا که هیچ مشکل ...

ممنونم که به فکرم بودید خیلی مهربونید❤️❤️😍😍

چشم حتما فدای شما بازم مرسی که به یادم بودید

ایشالا 

انشالا ب حق قران ب حاجات دلتون میرسین دوست عزیزم و خوشبخت دو عالم میشین براتون ایه الکرسی میخونم

ایشالا خیلییی ممنونم ازتون فدای شما❤️❤️❤️❤️

ممنونم که به فکرم بودید خیلی مهربونید❤️❤️😍😍چشم حتما فدای شما بازم مرسی که به یادم بودیدایشالا

فداتشم😍😘😘

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

اسی تفاوت حرف زدنت رو با اون شب متوجه شدی 

بعضی وقتا اییینقدر سخت میشه که فکر میکنی ته تهش اینجاس ولی کافیه صبر کنی فردا بشه 

روزای سخت میگذرن فقط کافیه صبر کنی

سلام. حال همه ما خوب است. ملالی نیست جز گم شدن گاه به گاه خیالی دور که مردم به آن شادمانی بی سبب میگویند. با این همه عمری اگر باقی بود طوری از کنار زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل نا ماندگار بی درمان

اسی تفاوت حرف زدنت رو با اون شب متوجه شدی بعضی وقتا اییینقدر سخت میشه که فکر میکنی ته تهش اینجاس ولی ...

اره دقیقا..و خوشحالم که چیزیم نشد واقعا 

حتی بابام که رفته بود سرکار و امروز برگشته بود..انتظار داشتم هنوز ازم دلخور باشه سر همون بحثا و اینا

اخه یکی از دلایل اصلی قرص خوردنم همین بود 

ولی کلاس بودم اومدم درو باز کرد بوسم کرد 

وای باورتون نمیشه خیلی خوشحالم که چیزیم نشد 

حتی قراره آخر ماه ببرنمون مشهد خیلی خوشحالم که میرم خودم رو به رو با امام رضا صحبت می‌کنم وبیشتز آروم میشم

موافقم باهاتون..خدا همیشه هوامو داشته حتی وقتی به صفر رسیدم دورش بگردم خیلی وقتا با خودم فک می‌کنم که هواسش‌بهم نیست ولی همیشه هوامو داشته ❤️