2777
2789
عنوان

بنظرتون دلشون میخاد اشتی کنن

180 بازدید | 12 پست

من بامادرشوهروخواهرشوهرم نزدیکه ۴۰ روزه قهرم سریه مساله ای که کاملاحق بامن بود وواقعا بی احترامی نکردم وقتی دیدم خواهرشوهرم بی احترامی می کنه ازخونه مادرشوهرم بلندشدموگفتم جایی که حرمتم حفظ نشه نمیمونم  ومتاسفانه مادرشوهرمم به ناحق طرف دخترش بود همسرمم همراهم پاشد اومدیم خونه ونزدیمه ۴۰ روزه همسرمم نمیره خونشون ومیگه باید دعوت کنن تابریم من این قضیه بحث ودعوا خانواده شوهرمو بایه مشاور درمیون گذاشتم به همسرم گفت کاملا حق باهمسرتونه وباید از خانوادت فاصله بگیری وخانومتون حق داره ناراحت باشه وهمسرتون بی احترامی وبی ادبی نکرده البته ازحق نگذریم همسرم کاملا حق روبهم میده وهمیشه میگه اونا اخلاقشون اینه ومن عذرمیخوام حالا ۴۰ روزه خونشون نمیریم چندروز پیش پدرشوهرم ازباغشون برامون میوه اورده داده همسرم خواستم بدونم اگه قهریم میوه فرستادنشون براچیشونه ؟؟

چندوقت پیش پدرشوهرم اومده بود حیاط پسرم گفت مامان منم همراه اقابزرگ برم پدرشوهرم گفته بود برو ازمامانت اجازه بگیربعد بیا خداشاهده مانعش نشدم رفته بود خونه پدرشوهرم پسرم میگه مامان داشتم دستامو میشستم یه کم اب ریخت زمین مادرسرم داد زد بهت تربیت ندادن بنظرت مادربزرگی که بعدازیکماه نوشو میبنه باید اینطوربرخورد کنه ؟؟بچه چه گناهی کرده حالا اگه نمیذاشتم برم میگفتن عروس نمیزاره نومو ببینیم موندم چه کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازبه طرف دلم به حال همسرم میسوزه بخاطرمن ازخانوادش فاصله گرفته ازیه جهتم واقعا ازامش خاصی دارم چندوق ...

همسرت بره و بیاد تو نرو وقتی بهت بی احترامی شده عزیزم مجبور ک نیست تو حتی اگ باهاشون آشتی هم کردی نباید مثه گذشته باشی باید فاصله رو حفظ کنی 

پدر شوهر مبحثش با مادر شوهر و جاری و کلا زنها جداستسهمتون بوده اورده دیگحالا نمیشه گفت صد در صد قصدش ...

پدرشوهرمن پشت زنش ودخترشه اونا اجازه ندن ابم نمیخوره چه برسه بخادمیوه بیاره برامون

چقد بیشعورن...بیخیال زندگیتو بکن دوری و دوستی

خیلی دلم گرفته خیلی واقعا کاری نکردم یاحرفی نزدم باهام اینجورمیکنن یه کاربدی کردن منم محترمانه گله کردم باهام دعوا گردن وحرفایی زدن دلمو شکستن منم فقط پاشدم اومدم خونم