2777
2789
عنوان

دلم بد شکست

84 بازدید | 6 پست

فردا تولد دوستمع امشب قرار گذاشتم با اون یکی دوست مشترکمون برای خرید هدیه توی راه برگشت آبجی کوچیکم گیر داد که میخواد بیاد و منم شروع کردم به غرغر که نه نمیتونه

ولی وقتی رسیدم خونه...

مامانم خوب جلوی بابام آبروم رو برد که پدرم ...

بعدش مادربزرگم شروع کرد بعدشم داییم به سرزنش من

مامانم گفت شبیه خواهرم حسودی

دانشگاه نمیتونی بری 

دیگه برام ارزش نداری

برام مردی

چون فقط خواهرم حال روحیش بده (من خواستم با دوستام تنها باشم ،خودتون رو بزارید جای من)

بعد به پوششم گیر دادن 

من مانتوم کوتاه بود فقط همین و شال از سرم افتاد 

پدرم خوب حالمو بد کرد بعدش به مامانم میگه تو دیگه نکن

هر چی خواستن بهم گفتن ،مامانم بهم گفت هرزه

من بچه اولم ولی نابودم کردن

دارم آماده میشم از ایران برم

متاسفم ولی من دور همتون رو خط کشیدم

می‌دونم دوستم دارین ولی باید برم😭💔

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
کجا به این شتابان؟ چمدونو بستی

یکسال مونده هنوز 🥲

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالت رو درک میکنم عزیزم یه وقتایی آدم دلش میشکنه جوری که وجودش انگار داره فرو میریزه اینجور ...

خانواده من منو قربانی همه چی کردن 

آها فکر کردم داری لباساتو جمع میکنی بری 😑ایشالاه برسی به هدفت

مرسی عزیزم