چرا خدا نماز و روزه و....رو برای دخترای نه ساله واجب کرده ؟واقعا هنوز عقلشون خیلی کمه توی یه دنیای دیگه سیر میکنند دخترم امشب نماز ۴رکعتی رو ۳ رکعت خوند میگم چرا کم خوندی اشتباهه میگه ولش کن زیاد بخونم خدا پر رو میشه😐😆 یا سر نماز ملق میزنه کاشکی دیرتر براشون واجب میشد
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبتبهخیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. انشاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.
خوب بهش سخت نگیر که اینجوری به سخره نگیره نخونه بهتره تا وقتی بزرگ شد زده بشه و کلا منکر همه چیز بسه تو این دوره زمونه مسخرس که از دختر بچه ۹ ساله توقع داشته باشی تولیف دینی رو کامل انجام بده