چرا خدا نماز و روزه و....رو برای دخترای نه ساله واجب کرده ؟واقعا هنوز عقلشون خیلی کمه توی یه دنیای دیگه سیر میکنند دخترم امشب نماز ۴رکعتی رو ۳ رکعت خوند میگم چرا کم خوندی اشتباهه میگه ولش کن زیاد بخونم خدا پر رو میشه😐😆 یا سر نماز ملق میزنه کاشکی دیرتر براشون واجب میشد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نماز از واجبات دینه دینی که پیامبر اسلام از طرف خدا برامون آورده آخوندا هم فقط به مردم گوشزد میکنن
دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبتبهخیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. انشاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.
دم شما گرم با این تربیت زیباتون👏امیدوارم در همه زمینه ها به همین خوبی بتونید دختر گلتون رو آموزش بدید و تربیت کنید. به شخصه تشکر میکنم ازتون...برای دخترتون فلسفه نماز رو توضیح بدید و بگید خدا نیازی به نماز ما نداره و این ما هستیم که برای تشکر از خدا از راهی که خودش تو قرآن بهمون یاد داده ازش تشکر میکنیم بابت نعمت هایی که نمیشه شمرد از سلامتی گرفته تا غذا و خانواده و...
دم شما گرم با این تربیت زیباتون👏امیدوارم در همه زمینه ها به همین خوبی بتونید دختر گلتون رو آموزش بد ...
اره بهش میگم مثلا این ما هستیم که به نور خورشید نیاز داریم اگه پرده ها رو بکشیم چیزی از خورشید کم نمیشه فقط خودمون از نورش محروم میشیم ولی این حرفا انگار هنوز براش سنگینه هنوز تو دنیای بازی وشادیه