2777
2789
عنوان

نماز خواندن دختر نه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 27 پست
البته این رفتارها عجیبه ها حالا نماز باشه یا وسط مهمونی

واقعا انتظار دارید بچه ۹ ساله مثل یه بزرگسال رفتار کنه 🫠

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا تو قران که ننوشته. من میذارم بچم اگه خواست بخونه نخواستم نخونه هیچوقت. با اینکه خودم میخونم

اگه قرآن مهمه با توجه به جمله اولت . چرا میگی هیچوقتم نخونه. تناقص داد میزنم. لااقل از قرآن مایه نذار

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

من نماز میخونم نمیدونم چرا اعصابم بیشتر خورد میشه

جدی؟!

چ عجیب 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

خدا نگفته اخوندا گفتن

نماز از واجبات دینه دینی که پیامبر اسلام از طرف خدا برامون آورده آخوندا هم فقط به مردم گوشزد میکنن 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

دم شما گرم با این تربیت زیباتون👏امیدوارم در همه زمینه ها به همین خوبی بتونید دختر گلتون رو آموزش بدید و تربیت کنید. به شخصه تشکر میکنم ازتون...برای دخترتون فلسفه نماز رو توضیح بدید و بگید خدا نیازی به نماز ما نداره و این ما هستیم که برای تشکر از خدا از راهی که خودش تو قرآن بهمون یاد داده ازش تشکر میکنیم بابت نعمت هایی که نمیشه شمرد از سلامتی گرفته تا غذا و خانواده و... 

اگه قرآن مهمه با توجه به جمله اولت . چرا میگی هیچوقتم نخونه. تناقص داد میزنم. لااقل از قرآن مایه نذا ...

تو قران نوشته به بچه ۹ ساله واجبه؟  من استنادم به قرانه اونم برای خودم. چون اختیار خودمو دارم فقط. بچم خودش شخصیت مستقل داره برای خودش تصمیم میگیره

دم شما گرم با این تربیت زیباتون👏امیدوارم در همه زمینه ها به همین خوبی بتونید دختر گلتون رو آموزش بد ...

اره بهش میگم مثلا این ما هستیم که به نور خورشید نیاز داریم اگه پرده ها رو بکشیم چیزی از خورشید کم نمیشه فقط خودمون از نورش محروم میشیم ولی این حرفا انگار هنوز براش سنگینه هنوز تو دنیای بازی وشادیه