2777
2789
عنوان

درد قلبی

| مشاهده متن کامل بحث + 15578 بازدید | 38 پست
پس من خیلی جون دوستم.چون از دیروز دارم همش به ایست قلبی و آنژیو و سی سی یو فکر میکنم میگم اگه قلبم ب ...

عزیزم چرا اینقدر استرس دارید؟ استرس برای دستگاه قلب و عروق سمه و باعث نرسیدن خون و اکسیژن به عضله قلب و تشدید درد میشه؛ یکعدد نیترو گلسیرین زیر زبانی مصرف کنید اگر درد بهتر نشد، ۵ دقیقه بعد یکعدد دیگر و کلا تا ۳ بار و اگر درد تغییری نکرد، با اورژانس تماس بگیرید؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دارو رو بدون نسخه میده داروخونه؟

بله؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
ممنونم دوست خوبم

خواهش میکنم؛ تنفس عمیق و ریلکسیشن فراموش نشه؛

ميدونستين اكثر دردهايي كه تو بدن مخصوصا تو قسمت قلب و قفسه سينه حس ميشه بدليل وجود باد در بدن هست؟ ل ...

عزیزم من ۵ ساله درد قلب دارم .‌ولی امروز نفخم زیاده و باد راحت نمیتونه خارج بشه قلبمم درد داره ممکنه از اون باشه؟ 

برام صلوات میفرستین